Tips zomer 2022
Festival

Zes tips voor een opwindende zomer

07 juli 2022

1 min leestijd

Nienke

Zomer 2022 staat op het punt om te beginnen en wat hebben we er zin in! Een zomer vol festivals, weekendjes weg, muziek en events. Welke festivals mag je deze zomer niet missen? Welk museum moet je bezoeken? We delen zes tips voor deze zomer mét CJP korting.

De Parade
Het rondreizende theaterfestival De Parade is begonnen! Het festival gaat nog naar Den Haag (1 - 17 juli), Utrecht (22 juli - 7 aug) en Amsterdam (12 - 28 aug). Of je nou een theaterliefhebber bent of komt voor de gezellige terrasjes en het reuzenrad, bij De Parade is altijd wat te beleven.

-> Speciaal voor CJP zijn er Parade-pakketten voor maar € 20,-. Hiermee krijg je elke donderdag toegang tot het terrein, 2 kaartjes voor voorstellingen en een rondje zweven. Of kies voor een toegangsticket voor het terrein met € 4,- korting. Vul hiervoor je CJP pasnummer in bij de aankoop van je tickets.

De Parade


Even de stad in? Check

Met de elektrische deelscooter van Check ben je flexibel, duurzaam en altijd snel op je bestemming! Je vindt de deelscooters van Check nu in Zwolle, Enschede, Amersfoort, Leeuwarden, Groningen, Breda, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Het werkt heel eenvoudig: open de Check app en reserveer direct een scooter bij jou in de buurt.

-> Met CJP krijg je nu 100 gratis rijminuten (10 minuten per rit op je eerste 10 ritten) bij het aanmaken van een Check-account.

Check


Mysteryland

Van 26 t/m 28 augustus is het allergrootste multi-genre elektronisch muziekfestival van Nederland: Mysteryland! De line-up is diverser dan ooit met optredens van onder andere Alan Walker, Paul Kalkbrenner en Armin van Buuren.

-> Speciaal via CJP kun je nu een van de allerlaatste tickets voor de zaterdag kopen met een fijne korting van €5,-. Wees er al snel bij, want OP=OP!

Mysteryland


Groninger Museum

Ga je een weekend weg naar Groningen of zoek je een activiteit voor binnen? Zowel het gebouw als de collectie van Groninger Museum zijn indrukwekkend. Met werken van onder andere Charly Toorop en Karel Appel. Deze zomer kan je ook naar de tentoonstelling Bitterzoet Ergoed. Een expo over het slavernijverleden in Groningen en welke effecten hiervan tot op de dag van vandaag zichtbaar zijn.

-> Met CJP krijg je € 5,- korting.

Groninger museum


De line-up voor STRAF_WERK is beter dan ooit!

Nog een festival tip waar je met CJP met korting naar toe kan: STRAF_WERK festival op 20 augustus in Amsterdam! De line-up is een mix van talent van eigen bodem en internationale namen, met onder andere The Martinez Brothers, Âme II Âme, Luuk van Dijk en Van Anh.

-> Je krijgt € 7,50 korting op de allerlaatste tickets.

straf werk festival


Dé plek voor fotografie in Amsterdam

In Foam vind je werk van wereldberoemde fotografen en jong talent. Ook deze zomer is er een indrukwekkende expo van de populaire fotograaf Mous Lamrabat. De kleurrijke expo Blessings from Mousganistan verandert Mous het begrip ‘normaal’ door bekende symbolen en beelden te vervormen. Het toont een samensmelting van de verschillende werelden waarin hij opgroeide.

-> Met CJP krijg je € 4,- korting op je ticket!

FOAM


Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina