Over ons

CJP scoort lekkere kortingen op uitgaan en shoppen voor jou

Zien, scoren, gaan!

CJP zorgt ervoor dat jij eindeloos veel leuke dingen kunt zien, spullen kunt scoren bij je favoriete merken en uit je dak kunt gaan op waanzinnige events. En dat allemaal met lekkere korting.

Want CJP is hét onafhankelijke platform voor inspiratie en voordeel. Voor iedereen tot 30 jaar die van uitgaan en shoppen houdt, regelen wij kortingen.

Elke week laten we je zien welke nieuwe deals er zijn met scherpe kortingen zodat jij weer iets nieuws beleeft. Of je nu voor films, concerten, festivals, theater of shoppen kies. Met jouw CJP mis je niks en beleef je van alles.

Al 60 jaar

CJP is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Al 60 jaar hebben we maar één doel: echte en eerlijke kortingen regelen bij jouw favoriete bioscopen, concertzalen, theaters, festivals, musea en merken. Zo kun jij vaker leuke dingen doen. Met je vrienden, alleen, met je klas of met je familie.

Jij weet het als eerste

Met onze nieuwsbrief, blogs, sociale kanalen, vlogs, podcasts en digitale magazine hoor jij als eerste de beste tips en deals op het gebied van uitgaan en shoppen. Ook organiseren we exclusieve events en winacties.

Scoor snel je CJP, als je die nog niet hebt.

Wat doen we nog meer?

CJP speelt ook een belangrijke rol bij de financiering van cultuureducatie voor middelbare scholieren. Per jaar geven scholen via de CJP-Cultuurkaart meer dan 11 miljoen euro uit bij culturele instellingen waarmee CJP samenwerkt.

Meer informatie

Persvragen?

  • Leuk nieuws dat je met jongeren wilt delen?
  • Een logo nodig?
  • Een interview met ons?
  • Beeldmateriaal aanvragen?

Stuur ons een bericht op persdienst@cjp.nl

Persberichten en publicaties

Jaarverslagen

Informatie voor ouders

Korting op (cultureel) uitgaan en shoppen voor jongeren tot 30 jaar met CJP

Met de CJP Cultuurkaart krijgen jongeren korting op o.a. films, concerten, festivals, theater en shoppen bij hun favoriete merken. Maar ook de rest van het gezin profiteert van de vele CJP-kortingen. Jongeren op de middelbare school en het MBO krijgen CJP gratis als de school is aangesloten bij het CJP. De leerlingen ontvangen via school een link om zich aan te melden.

Komt jouw kind niet gratis in aanmerking voor CJP? Dan koop je CJP al voor € 13,50 per jaar.

Werken bij CJP?

Momenteel zijn er geen vacatures. Hou onze site en socials in de gaten voor updates.

Volg ons op Instagram en Facebook: @cjpnl

Jouw voordelen bij CJP

  • Kortingen op uitgaan
  • Kortingen bij jouw favoriete merken
  • Voorrang bij exclusieve events en festivals
  • Drie keer per jaar gratis het digitale C. Magazine