Over CJP

CJP zorgt ervoor dat jij eindeloos veel leuke dingen kunt zien, spullen kunt scoren bij je favoriete merken en uit je dak kunt gaan op de tofste events. En dat allemaal met lekkere korting.

Want CJP is hét onafhankelijke platform voor inspiratie en voordeel. Voor iedereen tot 30 jaar die van uitgaan en shoppen houdt, regelen wij kortingen.

Elke week laten we je zien welke nieuwe deals er zijn. Jij krijgt altijd een scherpe korting zodat je weer iets nieuws kunt beleven. Of je nu voor films, concerten, festivals, theater of shoppen kiest: met CJP mis je niks en beleef je van alles.

Al 60 jaar

CJP is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Al 60 jaar maken we kunst en cultuur voor alle jongeren in Nederland toegankelijk. Wij geloven namelijk dat iedereen geraakt kan worden door cultuur: of je nu zit te janken in de bioscoop of losgaat op een festival. En als we ergens in geloven, zorgen we dat het voor elkaar komt. Zo kun jij vaker leuke dingen doen: met je vrienden, alleen, met je klas of met je familie.

Wat doen we nog meer?

CJP stelt jongeren in staat om hun culturele smaak te ontwikkelen en hun culturele horizon te verbreden. Dat doen we voor de jongeren zelf, maar ook voor het onderwijs. We proberen zoveel mogelijk middelen vrij te maken zodat scholen culturele activiteiten kunnen ondernemen met hun leerlingen en studenten.

Zo worden er met de CJP Cultuurkaart jaarlijks meer dan 1 miljoen activiteiten in het voortgezet onderwijs ondernomen en kunnen bijna een half miljoen studenten binnen het beroepsonderwijs korting en voorrang krijgen op kunst en cultuur. Met het platform CJP Educatie koppelen we culturele organisaties en scholen aan elkaar. Stichting CJP is een culturele ANBI.

Locatie

Admiralengracht 52HS, 1057 GA Amsterdam

Vacatures

Huidige vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Meer informatie

Pers

  • Leuk nieuws dat je met jongeren wilt delen?
  • Een interview met ons?
  • Beeldmateriaal aanvragen?
  • Samenwerken met CJP?

Stuur ons een bericht naar redactie@cjp.nl

Mediakit en logo's

Persberichten en publicaties

Jaarverslagen

Beleidsplan

Informatie voor ouders

Korting op (cultureel) uitgaan en shoppen voor jongeren tot 30 jaar met CJP

Met de CJP Cultuurkaart krijgen jongeren korting op o.a. films, concerten, festivals, theater en shoppen bij hun favoriete merken. Maar ook de rest van het gezin profiteert van de vele CJP-kortingen. Jongeren op de middelbare school en het MBO krijgen CJP gratis als de school is aangesloten bij het CJP. De leerlingen ontvangen via school een link om zich aan te melden.

Komt jouw kind niet gratis in aanmerking voor CJP? Dan koop je CJP al voor € 17,50 per jaar.