Lustopwekkend 1920 X1080 ZT

Dit kan je allemaal met CJP

21 februari 2023

1 min leestijd

Nienke

Met CJP krijg je korting op de bioscoop, musea, festivals, concerten, musicals, merken en veel meer. Volg CJP op Instagram voor leuke winacties of kom naar onze exclusieve events. Wij zetten alvast 6 topkortingen voor je op een rij.

MaDiWoDo

Doordeweeks altijd voor 6,50 naar de film

Wil jij altijd met korting naar de nieuwste films? Bijvoorbeeld bij Pathé, Kinepolis of Vue Cinemas? Met CJP haal je nu een MaDiWoDo Bioscoopkaart voor € 6,50! Hiermee kan je doordeweeks naar bijna alle bioscopen en filmtheaters. Voor iedereen zonder CJP kan je een MaDiWoDo Bioscoopkaart bestellen voor € 7,50.

Tickets

Nxt Museum

€ 8,25 korting bij Nxt Museum

Nxt Museum is de thuisbasis van nieuwe mediakunst in Nederland in Amsterdam-Noord. Hier zie je grootschalige, multi-zintuiglijke installaties waar technologie en artistieke expressie samensmelten. Ontdek digitale kunstinstallaties die je blik verruimen en de zintuigen op scherp stellen.

Tickets

Flixbus

15% korting bij FlixBus

Vliegschaamte, krapper bij kas zitten of gewoon heel erg zin hebben in een roadtrip: met Flixbus reis jij comfortabel en goedkoop door heel Europa. Gegarandeerd zitplek, veel beenruimte en gratis internet om je de hele rit te vermaken. Wat wil je nog meer?

-> Tickets

Next Nature

€ 9,50 korting bij Next Nature: RetroFuture

Laat je meevoeren naar de toekomst van gisteren! Een verbazingwekkende tentoonstelling over de eeuwige toekomstdromen van de mensheid. RetroFuture is de openingstentoonstelling in het iconische Evoluon in Eindhoven. Ga met ons mee op reis naar de toekomst van gisteren.

-> Tickets

LOOKFANTASTIC

Tot 25% korting op beauty bij LOOKFANTASTIC

LOOKFANTASTIC is dé plek is waar jij je beauty producten scoort. Hier vind je een assortiment van 22.000 producten, inclusief alle topmerken zoals Olaplex, Tangle Teezer, Versed, Shea Moisture, Tan-Luxe, The Inkey List en Weleda.

-> Shoppen

Soldaat van Oranje

€ 15,- voordeel bij Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje - De Musical vertelt het verhaal van de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema. Samen met zijn vrienden leidt hij een onbezorgd studentenleven tot de Duitsers binnenvallen in 1940. De musical is een buitengewoon indrukwekkende ervaring.

-> Tickets

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina