Lustopwekkend 1920 X1080 ZT

Dit kan je allemaal met CJP

21 september 2021

1 min leestijd

Nienke

Met CJP zie je eindeloos veel leuke dingen, bekijk je de nieuwste films in de bios, scoor je toffe spullen bij je favoriete merken en ga je uit je dak op waanzinnige events. En dat allemaal met lekkere kortingen en veel voordeel. Wij zetten alvast 5 topkortingen voor je op een rij.

Lekker potje gamen

Even een uurtje Pokémon vangen, een rondje racen met Mario of met hartslag 180 Resident Evil spelen? Game Mania heeft het allemaal. Je vindt bij hen een grote keuze aan games, maar ook spelconsoles, accessoires, trading card games, bordspellen en merchandise. Wil je morgen een dag lang Mario Karten? Bestel bij Game Mania op werkdagen voor 20.00 uur en je hebt het morgen in huis.

Meer info

Banksy walhalla

Wat hebben Andy Warhol en Banksy met elkaar gemeen? Ze verdienen beide een plek in een museum. Het Modern Contemporary Museum Amsterdam laat daar geen gras over groeien. De collectie bestaat uit moderne hedendaagse kunst. Naast Banksy en Andy Warhol heeft het museum onder andere werken van Icy & Sot, Keith Haring, JR en Yayoi Kusama. Het doel van Moco? Het grote publiek een blik laten werpen op kunst die normaal gesproken verscholen blijft. Dus skip een middagje Netflix, cancel je shopplannen en kom gezellig naar kunst loeren op het Museumplein.

Meer info

Peddelend door de grachten

Als je van een afstandje kijkt, lijkt het net alsof suppende mensen over het water zweven. ‘Sup’ staat voor ‘stand up paddle’ en is overgewaaid uit Hawaii. Je staat op een supboard en beweegt je met een lange peddel over het water. Heel ontspannend en ook nog eens een workout voor je hele lichaam. De SUP SUP CLUB brengt suppen nu naar jouw lokale water. Verspreid door heel Nederland bieden ze supboards aan die jij via een app kunt huren.

Meer info

Sportgear voor een prikkie

Het is tijd om te doen in plaats van te denken. Trek je nieuwe Nikes aan en stap op de fiets naar de sportschool of ga een rondje hardlopen. Heb jij een beetje extra motivatie nodig? Shop dan een complete (sport)outfit bij Aktiesport met een CJP-korting van 10%. Je vindt hier niet alleen voetbalsokken, scheenbeschermers, hardloopjacks en strakke Speedo’s, maar ook toffe sneakers, joggingpants en trainingspakken. Dat maakt sporten wel héél aantrekkelijk.

Meer info

Van Groningen tot Oss

Wil je naar de film, dan heb je een paar dingen nodig: een goede bioscoop in de buurt, een vriend om mee te nemen en een lekkere ticketprijs. Laat dat nou net samenkomen bij Kinepolis. Door het hele land zijn ze te vinden: in Dordrecht, Enschede, Groningen, Breda en Utrecht. Kinepolis-bioscopen gebruiken haarscherpe laserprojectie: dat betekent de vetste films in de beste kwaliteit (en dan hebben we het nog niet eens over de royale beenruimte).

Meer info

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina