Lustopwekkend 1920 X1080 ZT

Dit kan je allemaal met CJP

21 februari 2023

1 min leestijd

Nienke

Met CJP zie je eindeloos veel leuke dingen, bekijk je de nieuwste films in de bios, scoor je toffe spullen bij je favoriete merken en ga je uit je dak op waanzinnige events. En dat allemaal met korting! Wij zetten alvast 7 topkortingen voor je op een rij.

Moco

Tot € 6,50 korting bij Moco Museum

Wat hebben Andy Warhol en Banksy met elkaar gemeen? Ze verdienen beide een plek in een museum. Het Modern Contemporary Museum Amsterdam laat daar geen gras over groeien. De collectie bestaat uit moderne hedendaagse kunst.

Tickets

€ 1,50 korting bij Kinepolis

Wil je naar de film, dan heb je een paar dingen nodig: een goede bioscoop in de buurt, een vriend om mee te nemen en een lekkere ticketprijs. Laat dat nou net samenkomen bij Kinepolis. Door het hele land zijn ze te vinden: in Dordrecht, Enschede, Groningen, Breda en Utrecht.

Tickets

Flixbus

15% korting bij FlixBus

Vliegschaamte, krapper bij kas zitten of gewoon heel erg zin hebben in een roadtrip: met Flixbus reis jij comfortabel en goedkoop door heel Europa. Gegarandeerd zitplek, veel beenruimte en gratis internet om je de hele rit te vermaken. Wat wil je nog meer?

-> Tickets

Next Nature

€ 9,50 korting bij Next Nature: RetroFuture

Laat je meevoeren naar de toekomst van gisteren! Een verbazingwekkende tentoonstelling over de eeuwige toekomstdromen van de mensheid. RetroFuture is de openingstentoonstelling in het iconische Evoluon in Eindhoven. Ga met ons mee op reis naar de toekomst van gisteren.

-> Tickets

LOOKFANTASTIC

Tot 25% korting op beauty bij LOOKFANTASTIC

LOOKFANTASTIC is dé plek is waar jij je beauty producten scoort. Hier vind je een assortiment van 22.000 producten, inclusief alle topmerken zoals Olaplex, Tangle Teezer, Versed, Shea Moisture, Tan-Luxe, The Inkey List en Weleda.

-> Shoppen

Vue Cinemas

Tot € 2,- korting bij Vue Cinemas

Heb jij zin in een heerlijke bioscoopavond met verse popcorn, een heerlijke luxe stoel en het beste beeld en geluid? Kom dan naar een van 20 Vue bioscopen!

-> Tickets

Soldaat van Oranje

€ 15,- voordeel bij Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje - De Musical vertelt het verhaal van de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema. Samen met zijn vrienden leidt hij een onbezorgd studentenleven tot de Duitsers binnenvallen in 1940. De musical is een buitengewoon indrukwekkende ervaring.

-> Tickets

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina