Next Nature: RetroFuture € 9,50 korting
Museum

Next Nature: RetroFuture

Next Nature: RetroFuture € 9,50 korting

Laat je meevoeren naar de toekomst van gisteren! Een verbazingwekkende tentoonstelling over de eeuwige toekomstdromen van de mensheid.

CJP-korting: € 9,50
Je betaalt nog: € 5,-

Hallo tijdreizigers, welkom in de toekomst van gisteren! 
Hoe ziet de wereld eruit over 5 jaar, 50 jaar of zelfs 1000 jaar? Wat ga je later doen, waar zul je straks wonen? Hoe reis je, wat voor werk heb je?

RetroFuture is de openingstentoonstelling in het iconische Evoluon in Eindhoven. Ga met ons mee op reis naar de toekomst van gisteren. 

Nadenken over de toekomst is van alle tijden en typisch menselijk. We maken plannen, hebben dromen en vertellen elkaar verhalen over wat er komen gaat. Van prehistorische grotbewoners tot uitvinders van vliegmachines tot mensen die zich lieten veranderen in cyborgs. Gedreven door nieuwsgierigheid en idealen ontwikkelden zij een vooruitziende blik op de wereld van morgen.

De reis bestaat uit vier delen, ondergebracht op de vier ringen van het Evoluon. Op de eerste ring maak je kennis met tien universele toekomstdromen, gezien door de ogen van hedendaagse kunstenaars. Op de tweede en derde ring ontdek je hoe deze dromen aan de wieg staan van de grootste en kleinste voorspellingen én van tastbare realiteiten. Op de vierde ring vieren we de toekomstdromen van vandaag.

Deze aanbieding is exclusief VR Experience. Bij beschikbaarheid kan deze ter plekke bijgeboekt worden.

Scoor deze deal