Jacqueline munguia 1p Aw Ji CD60c unsplash

Een dag met CJP: 24 uur korting

14 april 2021

1 min leestijd

Nienke

Oké, we gaan het c-woord even niet noemen. Maar het is duidelijk dat je met je CJP nét wat minder kan dan normaal nu alles dicht is. Gelukkig hebben we ook heel veel thuiskortingen waar je 24 uur mee vooruit kunt.

7.30 uur – Wakker worden met Storytel

Rise and shine, een nieuwe lockdowndag! En die start je het liefst ontspannen en niet gelijk met een scherm. Daarom zet je een mooi luisterboek van Storytel aan en blijf je nog eventjes in je bed liggen. Tip: de hele Harry Potter-reeks staat op Storytel!

8.30 uur – Onderweg met Swapfiets

Tijd om in actie te komen. Of je nu thuis studeert, werkt of misschien nog naar kantoor of de uni mag: het is altijd lekker om ’s ochtends even die spieren aan het werk te zetten. En nu de sportschool gesloten is kun je ook best een rondje fietsen met je Swapfiets. Voelt goed hé?

11.00 uur – Verveeld sneakers bestellen

Rond een uur of elf moet je altijd even bijtanken. De concentratie is niet meer op en top en je hebt trek. Je mag jezelf ook best even belonen met een rondje op Sneakers.nl. Misschien vind je wel die gedroomde schoenen waar je deze lente de blits mee gaat maken.

14.00 uur – Oei! Je telefoon valt kapot!

Een ommetje na de lunch, een goeie gewoonte. Maar het noodlot slaat toe als je na een Insta-scrollsessie je telefoon per ongeluk laat vallen. Recht op de klinkers valt ‘ie, en het scherm ligt gelijk in duizend stukjes. Wat nu? Mobieltekoop.nl komt je redden met hun giga-aanbod refurbished-smartphones!

17.00 uur – Eventjes ontspannen met Das Mag

Na een lange middag studeren/werken/YouTube-filmpjes kijken ben je afgepeigerd. En je bent ook wel toe aan iets anders dan strafrecht, teammeetings of een hoorcollege Franse geschiedenis. Je ploft op je bed en leest lekker verder in De geschiedenis van mijn seksualiteit van Sofie Lakmaker waar je gisteren in begonnen bent.

18.00 uur – Boodschappen doen met Nomad-tas

Dan: het grote hoogtepunt van je dag. Boodschappen doen! En dat doe je natuurlijk met je tas van Nomad, want daar past heel veel in (en dan hoef je niet elke keer van die domme plastic tasjes te kopen).

19.15 uur – Koken mislukt, dan maar Deliveroo

Dit is officieel niet jouw dag. Na het overlijden van je telefoon, mislukt je paddenstoelenrisotto volledig. Je let even een minuutje niet op en de risotto is volledig aangekoekt. Je gooit het zwarte plakkaat in de prullenbak en besluit dan maar iets via Deliveroo te bestellen. Dat mislukt namelijk nooit.

21.00 uur – Lekker filmpje kijken met CineMember

Man, jij bent even toe aan een bankhangsessie extra deluxe. Sinds je Netflix hebt uitgespeeld heb je wel zin in wat anders. Op CineMember vind je een schatkist vol filmhuisfilms, bekroonde klassiekers en fan favourites. Je klikt op play duikt lekker in een kussen.

Klinkt niet verkeerd hé, zo’n dag met CJP? Het mooiste is ook nog dat je overal korting op scoort, ook met je CJP Cultuurkaart. Check voor al onze kortingen cjp.nl.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina