Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Quiz: weet jij alles over filmkatten?
15 NOV 2019 • Door Roos Wolthers • Meer blogs over Film

Quiz: weet jij alles over filmkatten?

Doe deze quiz over de leukste, grappigste en griezeligste katten uit de filmgeschiedenis en kom erachter of je een echte filmkattenexpert bent.

Er is maar één ding waar we bij CJP nog blijer van worden dan van cultuur en dat zijn katten. Onze eindredacteur heeft al meerdere keren voorgesteld om CJP gewoon maar te veranderen in een platform voor kattencontent. Tot die tijd draaien we zo veel mogelijk kattenfilms op onze filmevents, zoals de nieuwe documentaire All Cats Are Grey In The Dark. Deze film, over een man die nergens naartoe gaat zonder zijn twee katten, zie je op 30 november op ons event IDFA in één dag. Test voor je gaat hoe het staat met jouw kennis van de beroemdste katten uit de filmgeschiedenis. Psycholoog en denker Sigmund Freud zei ooit: 'Time spent with cats is never wasted.' Het is dus zeker niet onverantwoord om deze quiz te maken onder werktijd, of als je eigenlijk een belangrijke deadline hebt.

 

 

Wil jij meer, meer, meer filmkatten? Ga dan op 30 november naar ons event IDFA in één dag. Hier draaien we de nieuwe documentaire All Cats Are Grey In The Dark, over een man die nergens naartoe gaat zonder zijn twee katten.

Tik jij de 30 voorlopig niet aan en heb je nog geen CJP? Je wordt nu al lid voor € 17,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.