Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze week met CJP Weekly: De Drie Musketiers, Mamma Mia! en Holland Festival
13 JUN 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Theater

Deze week met CJP Weekly: De Drie Musketiers, Mamma Mia! en Holland Festival

Tijdens CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: korting op De Drie Musketiers in het Amsterdams Bostheater, voordelig naar Mamma Mia! en met CJP naar het Holland Festival.

1. De Drie Musketiers

In een tijd waarin er elke dag een 16-delige Netflix-serie bijkomt die je móét zien, is het ook wel fijn om te genieten van het oude en vertrouwde. Dat weten ze in het Amsterdamse Bostheater ook: iedere zomer zie je daar een klassiek theaterstuk op de planken. Na Romeo & Julia en Julius Caesar is het nu tijd voor De Drie Musketiers. Theatergezelschap De Warme Winkel ontfermt zich over deze Franse legende en neem van ons aan: dat wordt grappig, opzienbarend en een beetje vreemd. Met CJP krijg je € 4,- korting en betaal je nog maar € 14,50 voor De Warme Winkel & Amsterdamse Bostheater's De Drie Musketiers. Hier vind je meer informatie.

2. MAMMA MIA!

De absolute keizers en keizerinnen van de popmuziek zijn toch wel de leden van ABBA. De Zweedse groep heeft de wereld een groot plezier gedaan met iconische hits als Dancing Queen, The Winner Takes It All en natuurlijk Mamma Mia! Dit najaar zie je de spetterende musical MAMMA MIA! in Beatrix Theater Utrecht. Sophie staat op het punt te trouwen en wil weggegeven worden door haar vader. Drie ex-lovers van haar moeder Donna duiken op, maar wie is de vader? CJP'ers kunnen doordeweeks voor maar € 27,- naar de voorstelling. In het weekend betaal je € 37,-. Je korting kan dus oplopen tot bijna € 40,-! Hier vind je meer informatie.

3. Holland Festival

‘Wat hebben we het toch goed hè’. Altijd iets wat je moeder verzucht op vakantie, maar wij zeggen het altijd als we weer naar Holland Festival mogen. Dit theaterfestival is een cultureel kroonjuweel met uitdagende dans-, toneel- en theatervoorstellingen. Uit het immense programma haalden wij vast wat CJP-toppers tevoorschijn. Zo hoor en zie je hoe dj/producer Actress met het Nederlands Kamerkoor aan de haal gaat met Stockhausen en onderzoekt Crash Park – La Vie d’une Ilehet leven op een onbewoond eiland. Met CJP krijg je op sommige voorstellingen wel tot € 48,- korting (!). Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.