Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
De beste deals van deze week: Parade Rotterdam, SWF 2019 en Wonderfeel
19 JUN 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Festival Muziek Theater

De beste deals van deze week: Parade Rotterdam, SWF 2019 en Wonderfeel

Iedere week zetten we de beste CJP-deals in de spotlights. Met deze week: fikse korting op Wonderfeel, voordelig naar de Parade in Rotterdam en dansen op SWF.

1. Wonderfeel 2019

Waarom zou een festival altijd moeten draaien om vuige rock, snoeiharde hiphop of extatische pop? Klassieke muziek hoor je zelden tot nooit op grote zomerfestivals en dat is zonde. Goddank is er Wonderfeel, het Lowlands van de klassieke muziek. Op het prachtige Landgoed Schaep en Burgh (dichtbij Hilversum) hoor je drie dagen lang de mooiste klassieke melodieën. Van statige suites tot meezingklassiekers: het kan en mag allemaal op Wonderfeel. Met CJP scoor je maar liefst € 51,- korting(!) op een passepartout voor Wonderfeel. Een dagkaart is voor CJP’ers € 33,50 goedkoper. Hier vind je meer informatie.

2. De Parade in Rotterdam

We love de Parade. Het heeft alles wat je zoekt in een zomer: avontuurlijk theater, een wilde zweefmolen, zonovergoten terrasjes, live muziek, heel veel gezelligheid en natuurlijk bier. Daarom krijg je met CJP altijd een vaste korting van € 4,- op de entree. Ook in Rotterdam, waar de Parade opent op 21 juni. En wil je liefst een avond geheel verzorgd op Parade-pad? Je scoort een speciaal voor jou samengesteld Parade-pakket voor maar € 17,50, inclusief entree tot het terrein, kaartjes voor twee voorstellingen, een gratis drankje en een heuse talkshow. Hier vind je meer informatie.

3. SWF 2019

Een spatie kan veel uitmaken. In dit geval het verschil tussen een uur lang dezelfde zin overschrijven of een Belgisch compliment. Ja precies: strafwerk kreeg je op de basisschool, maar als een Belg ‘straf werk!’ tegen je zegt, dan heb je het juist goed gedaan. Verwarrend allemaal! En dan is er ook nog een geweldig festival met deze naam: SWF 2019. Al vanaf 2011 serveert SWF 2019 je de beste house en techno en dat doen ze ook op hun eigen festival in het Amsterdams Havenpark. Klinkende namen als Kölsch, Ben Klock, Tale Of Us en Frank Wiedemann zijn al bevestigd. Met CJP krijg je € 7,50 op een ticket voor SWF 2019 en betaal je nog maar € 40,-. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse deals. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.