Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: Rewire Festival, Modern Samurai, Festival Macumba en Loveland
06 FEB 2019 • Door Rick van Veluw • Beeld: Multitude • Meer blogs over Festival Muziek Theater

Deze week met CJP Weekly: Rewire Festival, Modern Samurai, Festival Macumba en Loveland

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlight. Met deze week: je heupen los schudden op Festival Macumba, op de eerste rij bij dansvoorstelling Modern Samurai van ISH, op avontuur in Den Haag tijdens Rewire en Koningsdag vieren bij Loveland van Oranje. 

1. Festival Macumba (€ 5,- korting)

Een veelvoorkomend verschijnsel op festivals: blokkenschemapaniek. Die speelt gelijk met die, daar wil ik met die vriendin heen, die show ga ik écht niet redden, dat concert staat rood omcirkeld. Voor het festival begint sta je al stijf van de stress. Nee, dan Festival Macumba! Daar laat je je gewoon leiden door je heupen. Alleen hier vind je de beste, heetste en meest dansbare latin muziek van dj’s en bands. Heb je heel geen blokkenschema voor nodig: als je maar danst, danst, danst, danst… Met CJP Weekly scoor je tijdelijk € 5,- korting op een kaartje voor Festival Macumba. Hier vind je meer informatie.

2. Modern Samurai door ISH

Rennen, vliegen, duiken, vallen, draaien, springen: bij Modern Samurai krijg je geen tijd om adem te halen. Jij in de zaal niet, maar de dansers op het podium al helemaal niet. Danscollectief ISH speelt deze voorstelling bomvol freerunning & breakdance als een wervelwind. Modern Samurai is gebaseerd op de film Yamasaki waarin een groep straatjongeren de achterstandswijk ontvlucht met halsbrekende stunts. Die rauwe sfeer van de straat zie je terug in Modern Samurai, waar je het ene na het andere adrenalineshot krijgt. Met CJP Weekly scoor je 50% korting op Modern Samurai. Hier vind je meer informatie.

3. Rewire Festival (€ 15,- korting)

Af en toe is het goed als je eens goed door elkaar wordt geschud. Als iemand je voor het blok zet in een discussie, of wanneer je een keer hummus met chocola probeert (geen aanrader). Daarom zijn we ieder jaar vaste klant bij Rewire. Dit avontuurlijke festival in Den Haag programmeert experimentele acts die je hersenen van een nieuwe bedrading voorzien. Deze editie komen o.a. Nicolas Jaar, Yves Tumor, Low, Flohio en Lotic langs om jouw brein op stelten te zetten. Met CJP Weekly krijg je € 15,- korting op een passe-partout. Hier vind je meer informatie.

4. Loveland van Oranje

Oranje boven, oranje boven, leve de ko-ó-ning! Wij hebben alweer zin in de oranjegekte. Straten, grachten, mensen en hun huisdieren, zelfs het eten dat we naar binnen werken is oranje. We vieren deze dag dat onze Willem jarig is. En dat doen we natuurlijk op Loveland van Oranje mét o.a. Sven Väth, Chris Liebing, Alan Fitzpatrick, Eats Everything en Karotte. De kaarten zijn ieder jaar supersnel utitverkocht, dus wij hebben een aantal Early Birds weten te fixen. Met CJP Weekly scoor je je kaarten in een exclusieve presale. Hier vind je meer informatie. 

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.