Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: Mamma Mia! Loterij, Sherlocked Amsterdam en Lily van der Stokker
13 FEB 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Expo Theater Lifestyle

Deze week met CJP Weekly: Mamma Mia! Loterij, Sherlocked Amsterdam en Lily van der Stokker

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlight. Met deze week: een loterij voor MAMMA MIA! de musical, met z’n allen de escaperoom in bij Sherlocked Amsterdam en naar de muur kijken bij Lily van der Stokker in het Stedelijk.

1. MAMMA MIA! – De Loterij (tickets voor € 25,-)

De absolute keizers en keizerinnen van de popmuziek zijn toch wel de leden van ABBA. De Zweedse groep heeft de wereld een groot plezier gedaan met iconische hits als Dancing Queen, The Winner Takes It All en natuurlijk Mamma mia! Momenteel zie je de spetterende musical MAMMA MIA! met de muziek van ABBA in het Beatrix Theater Utrecht. Met de loterij van CJP Weekly maak je kans om maar voor € 25,- naar MAMMA MIA! te gaan. Dat betekent dat je meer dan 50% korting op je ticket krijgt! Hier vind je meer informatie.

2. Sherlocked Amsterdam (25% korting)

In een escaperoom leer je je vrienden pas écht goed kennen. Die ene vriendin stort zich gretig op een puzzel of ligt op haar knieën te zoeken naar een aanwijzing, terwijl een andere vriend de muren te lijf wil gaan met een bijl. Als je wel houdt van een uitdaging, moet je bij Sherlocked Amsterdam wezen. Deze escaperoom in de Beurs van Berlage is misschien wel de lastigste van Nederland. Tijdens CJP Weekly krijg je maar liefst 25% korting! Dat betekent meer dan € 30,- voordeel op een kaartje voor jou en vijf vrienden. Hier vind je meer informatie.

3. Lily van der Stokker – Friendly Good, in het Stedelijk Museum Amsterdam (50% korting)

De meeste kinderen krijgen fiks op hun donder als ze op de muren tekenen of kleuren. De ouders van Lily van der Stokker werden vroeger nooit boos als hun dochter los ging op de muren. Zij maakt dan ook prachtige muurschilderingen: in de expo Friendly Good in het Stedelijk Museum Amsterdam zie je een overzicht van haar werk. Tijdens CJP Weekly krijg je 50% korting op een kaartje voor Friendly Good in het Stedelijk Museum Amsterdam. Let op: de expositie is nog maar een week te zien, dus wees er snel bij! Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.