Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: TivoliVredenburg by Night, Soldaat van Oranje en Amongst Friends
16 JAN 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Film Theater

Deze week met CJP Weekly: TivoliVredenburg by Night, Soldaat van Oranje en Amongst Friends

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: met vette korting naar Soldaat van Oranje, neem een vriend(in) mee naar de film bij Amongst Friends of dans een nacht in TivoliVredenburg.

1. Amongst Friends

Wordt het een actiefilm of een drama? Een vette Hollywood-blockbuster of een bescheiden arthousefilm? In de bioscoop of het filmhuis? Zo makkelijk is het nog niet om met je vrienden naar de film te gaan. Daarom is er Amongst Friends, het poldermodel van de Nederlandse film. Je weet namelijk niet wat je gaat zien als je een kaartje koopt voor Amongst Friends. Het zijn in ieder geval altijd sneak previews van hoog niveau die stof tot napraten geven. Geschikt voor iedere vriendengroep! Met CJP Weekly krijg je het tweede kaartje gratis. Hier vind je meer informatie.

2. Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje - De Musical (inderdaad, net als de beroemde film uit 1977 met Rutger Hauer) vertelt het verhaal van de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema. Samen met zijn vrienden leidt hij een onbezorgd studentenleven tot de Duitsers binnenvallen in 1940. De musical is een duizelingwekkende ervaring. Letterlijk: je neemt plaats op een draaiende tribune, waardoor je alle decors voorbij ziet komen. Van een levensechte zee tot een historisch vliegtuig. Met CJP Weekly zie je Soldaat van Oranje nu met € 15,- korting. Hier vind je meer informatie.

3. TivoliVredenburg by night met o.a. 2manydjs

Geen idee hoe jij je verjaardag viert, maar TivoliVredenburg doet het met een nacht dansen. Het hypermoderne popcomplex in Utrecht blaast dit jaar vijf kaarsjes uit en laat dat niet onopgemerkt voorbijgaan. Een hele rits aan dj’s komen op visite: de Gentse broertjes Dewaele van 2manydjs (ook bekend als Soulwax), de Nederlandse houseveteraan Joost van Bellen en jonge hond Krystal Klear die je misschien kent van zijn hit Neutron Dance. Katjang Pedis houdt als Utrechtse dj de lokale eer hoog. Dat wordt geen saaie kaas- en worstverjaardag, maar een wilde nacht feesten! Met CJP Weekly ben je er bij voor € 10,-. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.