Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: NLZiet, Nederlands IJsbeeldenfestival en WinterParade
26 DEC 2018 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Theater Muziek Film Festival Expo

Deze week met CJP Weekly: NLZiet, Nederlands IJsbeeldenfestival en WinterParade

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: twee maanden gratis NLZiet, voordelig naar het Nederlands IJsbeeldenfestival en met vette korting naar de WinterParade.

We hebben bij CJP zóveel toffe deals, events en kortingen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is zonde, want boy oh boy, wat hebben we veel moois! Daarom zetten we met CJP Weekly wekelijks drie topdeals in de spotlights: eersterangs plekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar een week!

1. NLZiet

Vroeger zat je in pyjama met nog natte haren op de bank, wachtend tot het half negen was: dan begonnen alle leuke programma’s. Nu bepaal je zelf wanneer je iets wilt zien. Daarom is er nu NLZiet: kijk tv-programma’s van RTL, NPO én SBS waar en wanneer je wilt. Kijk onbeperkt live, terug of vooruit, zonder reclame. Tijdens CJP Weekly krijg je de eerste twee maanden NLZiet gratis. Hier vind je meer informatie.

2. Nederlands IJsbeeldenfestival

Wat zou jij doen met 275.000 kilo ijs? Je moet wel echt belachelijk veel cocktails serveren wil je dat op krijgen en het past niet in je vriezer. Bij het IJsbeeldenfestival is zo’n gigantische hoeveelheid ijs gelukkig in goede handen. Zij gaven het aan de veertig beste ijskunstenaars ter wereld en die maakten er weer prachtige beelden van. Tijdens het IJsbeeldenfestival in Zwolle zie je ijsbeelden geïnspireerd op series & films als Game of Thrones, Harry Potter en Robin Hood. Met CJP Weekly krijg je € 4,- korting op de entree én mag je voor dezelfde korting een +1 meenemen. Hier vind je meer informatie.

3. WinterParade

Hoe de Nederlandse zomer ook is, het is altijd een feestje als de Parade langskomt. Dit rondreizende theaterfestival strijkt in de zomermaanden neer in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam en serveert je avontuurlijk theater en heerlijk eten. In de winter zitten ze ook niet stil: dan plakken ze simpelweg het woordje ‘winter’ voor ‘parade’ en gaat het dak eraf in twee kerken in Amsterdam en Haarlem. Tijdens de WinterParade dineer je aan een lange tafel terwijl er voor je neus artiesten voorbijvliegen. Na het dessert mag je zelf een dansje wagen op de tafel. Met CJP Weekly krijg je € 7,50 korting op alle voorstellingen tijdens de WinterParade. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.