Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: Anne Frank Huis, Mamma Mia!, Dip Fest en WOO HAH!
19 DEC 2018 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Festival Muziek Film Theater Expo

Deze week met CJP Weekly: Anne Frank Huis, Mamma Mia!, Dip Fest en WOO HAH!

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: een exclusieve avond in het Anne Frank Huis, backstage bij Mamma Mia!, met korting naar DIP FEST en voordelige WOO HAH!-tickets.

We hebben bij CJP zóveel toffe deals, events en kortingen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is zonde, want boy oh boy, wat hebben we veel moois! Daarom zetten we met CJP Weekly wekelijks drie topdeals in de spotlights: eersterangs plekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar een week!

1. DECODED | Een avond in het Anne Frank Huis

Iedereen weet: het Anne Frank Huis is een bijzondere plek. Nergens komt de Tweede Wereldoorlog dichterbij dan in het onderduikadres van Anne Frank. Tijdens DECODED | Een avond in het Anne Frank Huis mag jij na sluitingstijd naar binnen voor een intieme en exclusieve tour door het huis waar de familie Frank zich tijdens WOII verscholen hield. Tijdens CJP Weekly scoor je tickets voor maar € 5,-. Hier vind je meer informatie.  

2. Mamma Mia!

Daar gaan we weer! Van Mamma Mia! krijgen we nooit genoeg. Deze hitmusical zit bomvol ABBA-hits en vertelt het verhaal van Sophie die op het punt staat te gaan trouwen. Ze wil graag weggegeven worden door haar vader, maar ze heeft hem nooit gekend. Tot er drie ex-lovers van haar moeder Donna opduiken. Wie van hen is de vader? Tijdens CJP Weekly kun je kaarten voor de maanden december en januari vooruitboeken met 30% korting. Bovendien maak je kans om een backstagetour te winnen voor jou en je vrienden! Hier vind je meer informatie.

3. DIP FEST

Het leven zit niet altijd mee. Dat wordt altijd nog een beetje meer benadrukt in de donkere dagen voor Kerst. Er is nauwelijks zonlicht, het is overal koud en je bent moe en niet vooruit te branden. Tijdens DIP FEST in de Melkweg wordt deze pikdonkere periode gevierd. Je mag zwelgen in je ongeluk bij muziek van Lucky Fonz III & Stippenlift, lachen om je eigen misère bij Joardy Film of die winterdip even van je afdansen bij het funky Arp Frique. Met CJP Weekly scoor je € 5,- korting op je kaartje en krijg je als eerste toegang tot de installatie The Physical Mind van Teun Vonk. Hier vind je meer informatie.

4. WOO HAH! 2019

WOO HAH! gaat harder dan ooit. Het hiphopfestival barste uit z’n voegen in het centrum van Tilburg en verhuisde vorig jaar naar een recreatiegebied bij de Beekse Bergen. Daar ontstonden stofstormen bij epische shows van A$AP Rocky. Migos, J. Cole, Denzel Curry en andere hiphopgrootheden. Dit jaar belooft het nog nét iets gekker te worden: o.a. Travis Scott, BROCKHAMPTON, Rae Sremmurd, Skepta en Sheck Wes zijn al bevestigd. Tijdens CJP Weekly scoor je € 10,- korting op weekendtickets. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.