Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: Mamma Mia!, IDFA en Judeska
13 NOV 2018 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Theater Film

Deze week met CJP Weekly: Mamma Mia!, IDFA en Judeska

Met CJP Weekly zetten we iedere week drie topdeals in de spotlights. Met deze week: de laatste kaarten voor Judeska in de TBS-kliniek, kaartjes voor DECODED | IDFA in één dag en een heuse Mamma Mia! loterij.

Yep, we gaan het een beetje anders doen. We hebben bij CJP zóveel toffe deals, events en kortingen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is zonde, want boy oh boy, wat hebben we veel moois! Daarom zetten we met CJP Weekly wekelijks drie topdeals in de spotlights: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar een week! 

1. DECODED | IDFA in één dag

Het grootste documentairefestival van de wereld is gewoon hier in Nederland, in onze eigen hoofdstad. Mazzel! Jij hebt natuurlijk geen tijd om twaalf dagen op IDFA rond te lopen, dus daarom is er DECODED | IDFA in één dag waarin je in één dag – what’s in a name – de beste, grappigste en meest interessante docu’s van IDFA ziet. Inclusief toffe Q&A’s en een afsluitende borrel. Ben jij er bij op zaterdag 24 november in EYE? Hier vind je meer informatie.

Met deze editie bijvoorbeeld When the War Comes, waarin een groepje Slovaken zich voorbereid op een oorlog die wel/niet komen gaat.

2. Judeska in de TBS-kliniek met Jandino Asporaat: laatste 50 kaarten

Voor een goeie dosis hysterie en humor zit je bij Jandino Asporaat wel goed. Met in deze voorstelling toch wel één van zijn leukste typetjes: Judeska. Na meerdere aanvaringen met justitie heeft ze haar oude en vertrouwde counter van FC Kip moeten verlaten voor de tbs-kliniek. Wij hebben de aller- allerlaatste 50 kaarten voor de voorstelling van 5 december in het DeLaMar Theater en we gooien ze alleen in de verkoop voor CJP'ers! Hier vind je meer informatie.

Aan deze persfoto te zien wordt het een behoorlijk dolle boel in het DeLaMar.

3. Mamma Mia! – De loterij

Hitmusical Mamma Mia! kennen we allemaal wel, maar een loterij? Yes: deze Broadway- en West End-traditie komt nu ook naar Nederland. Met CJP Weekly maak je kans om voor maar € 25,- naar Mamma Mia! te gaan. Dat betekent dat je meer dan 50% korting op je ticket krijgt. Zo werkt het: schrijf je vóór vrijdag 16 november 12.00 uur in via deze link en wie weet zit jij op 21, 22, 23, 24, óf 25 november met je billen in het Beatrix Theater in Utrecht. Hier vind je meer informatie.

Hier wordt gewezen naar alle mensen die niet op de eerste of tweede rang zitten.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd onze socials in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.