Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Deze week met CJP Weekly: All Stars, Valhalla Festival en Rioji Ikeda
28 NOV 2018 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Theater Festival Expo

Deze week met CJP Weekly: All Stars, Valhalla Festival en Rioji Ikeda

Met CJP Weekly zetten we iedere week drie topdeals in de spotlights. Deze week: gratis kaarten voor All Stars de musical, korting op Valhalla Festival en neem een vriend(in) mee naar Rioji Ikeda in EYE Amsterdam.

We hebben bij CJP zóveel toffe deals, events en kortingen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is zonde, want boy oh boy, wat hebben we veel moois! Daarom zetten we met CJP Weekly wekelijks drie topdeals in de spotlights: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden of een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar een week!

1. All Stars de musical

We waren groooeeeeen, groen als gras!’ De meeste CJP’ers die dit kennen, zitten toch wel in het oudere deel van onze doelgroep. Dat betekent niet dat All Stars de musical niet leuk is voor iedereen: je volgt het wel en wee van Swift Boys 8, een vriendenteam in de dertig dat de derde helft net zo belangrijk vindt als de eerste en tweede. Maar als je al zolang samenspeelt, betekent dat niet dat de vriendschap altijd vanzelf gaat. Met CJP Weekly scoor je deze week 50% korting op tickets voor All Stars de musical én maak je kans op gratis tickets. Hier vind je meer informatie.

2. Valhalla Festival

Festivalzomer? Wij gaan voor de festivalwinter! Het gaat dit seizoen namelijk he-le-maal los in de RAI Amsterdam met Valhalla Festival. Een volle nacht word je meegenomen in een magische circuswereld waar het prettig verdwalen is. Wedden dat je nog nooit zo’n spectaculair indoor festival hebt gezien? Deze editie staan onder andere Olivier Heldens, Broederliefde, Lil Kleine en Benny Rodrigues op het programma. Met CJP Weekly scoor je kaarten met € 9,50 korting. Hier vind je meer informatie.

3. Rioji Ikeda in EYE

Een jungle van data. Klinkt dat een beetje spannend? Wiskunde is niet voor iedereen spectaculair, maar Rioji Ikeda weet zijn wiskundige kunst voor iedereen boeiend te maken. De Japanse kunstenaar gooit alles in de strijd: video-installaties, lichtbundels & experimentele elektronica. Het komt van alle kanten en er is geen ontkomen aan. Het enige dat je kunt doen, is gaan zitten en alles over je heen laten komen (en wat er dan gebeurt, lees je hier). Met CJP Weekly is het tweede kaartje gratis bij deze expositie. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd onze socials in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.