Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP Dilemma met Jasper Demollin
24 AUG 2018 • Door Rick van Veluw & Zoë Heijke • Meer blogs over Muziek Theater

CJP Dilemma met Jasper Demollin

Kaal of vijftien kilo aankomen? Maan van Steenwinkel of Gwen van Poorten? Fillers in je lippen of een sleeve tattoo? Jasper kiest.

Hij speelde in de film Ikjijhijzij en had een gastrol in de AVOTROS-serie Flikken Maastricht, maar werd bekend door Streetlab: een tv-programma waarin hij samen met zijn beste vrienden Daan Boom, Tim Senders en Stijn van Vliet in hilarische situaties terecht komt. Altijd in het kader van een sociaal experiment. Toch is Jasper Demollin niet alleen op televisie te bewonderen. Ook staat hij met zijn Tante Joke Karaoke Band geregeld op verschillende podia in Nederland en schittert hij in de rol van Paul in All Stars de Musical.

Wil je All Stars zien met onder andere Jasper Demollin, Jim Bakkum, Levi van Kempen, Lucas Hamming en Kees Boot? Met CJP Weekly scoor je deze week 50% korting op tickets voor All Stars de musical én maak je kans op gratis tickets. Hier vind je meer informatie.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.