Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Bungelen aan de hoogste schommel van Europa
05 SEP 2016 • Door Martine Bakker. Persbeeld: Dennis Bouman • Meer blogs over Lifestyle

Bungelen aan de hoogste schommel van Europa

CJP mocht een middagje spelen op de hoogste schommel van Europa. Bovenop het muzikaalste gebouw van Amsterdam: de A'DAM Toren. Geniet mee van de spectaculaire lift, het fantastische uitzicht en de bloedstollende schommelsessie van Sara en Martine.

Vroeger was dit gebouw de Shell-toren aan het IJ. Nu is het een coole hang-out met bijpassende flitsende naam: A’DAM Toren. Op het topje, nadat je met een supersonische lift naar boven bent geschoten, staat een schommel. Over the Edge, heet het deze attractie. Dat komt doordat je écht over het randje gaat. Superspannend natuurlijk. Burgermeester Van der Laan opende de schommel vorige week door zijn kinderen erop te planten, Kim Feenstra was van de partij en CJP’s Sara en Martine mochten natuurlijk ook niet ontbreken op dit festijn. Om de sfeer te ervaren check je onderstaand filmpje. Buckle up!

Ben je geïnspireerd geraakt om ook te gaan? Komende week is de attractie nog gratis en daarna kost het € 5,- per ritje. Vanaf de schommel kijk je uit op allerlei kortingsplekken van CJP. Zoals EYE Amsterdam of Tolhuistuin, bijvoorbeeld. Daar bespaar je geld dat je vervolgens op het dak kan uitgeven. Enjoy!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.