Vacature Junior Traffic Manager

JUNIOR TRAFFIC MANAGER (40 uur)

Wil jij werken in het hart van de culturele sector, waar je veel leert en een groot netwerk opbouwt? Lees dan verder want we zijn bij CJP op zoek naar een junior traffic manager met een liefde voor kunst & cultuur.

De tofste tentoonstellingen, de mooiste films, de beste toneelvoorstellingen: bij CJP zijn we de hele dag bezig met cultuur. CJP werkt sinds 7 jaar succesvol samen met de VriendenLoterij, dé culturele loterij van Nederland. Samen maken we de VriendenLoterij VIP-KAART mogelijk: een kaart voor loterijdeelnemers die voordeel geeft op cultuur en gratis toegang geeft tot meer dan 135 topmusea. Met een klein team – bestaande uit een accountmanager, de junior traffic manager en de junior content manager - fiksen we de beste deals, exclusieve winacties en maken we content voor de website, nieuwsbrieven en magazines. Als traffic manager bij CJP werk je voornamelijk voor het VriendenLoterij project. We werken daarvoor intensief samen met onze collega’s bij de VriendenLoterij.


Wat ga je doen?
Je bent de spin in het web tussen CJP, de VriendenLoterij en de aangesloten culturele organisaties. Wat betekent dit?

  • Je coördineert alle acties voor leden die we met onze culturele partners opzetten.
  • Je beheert de contentplanning en doet eindredactie voor de verschillende media-kanalen die we inzetten.
  • Je optimaliseert processen, maakt rapportages, analyseert en geeft op basis hiervan advies aan je collega’s.


Wie zoeken wij?
De functie van junior traffic manager is een echte startersfunctie. Het liefst heb je niet al te lang geleden je opleiding afgerond. Welke dat precies is, vinden we niet heel belangrijk. Als je maar gemotiveerd bent om aan de slag te gaan. En verder:

  • Je durft knopen door te hakken en kunt goed samenwerken.
  • Je bent pro-actief, zelfstandig en oplossingsgericht.
  • Je vindt het leuk om te werken met cijfers.
  • Je houdt van plannen en organiseren en weet goed prioriteiten te stellen.
  • Je bent flexibel en schrikt niet van ad-hoc-verzoeken.
  • Je vindt het leuk om bezig te zijn met de doelgroepen van de VriendenLoterij en CJP.

Check je niet alle boxen? Laat je niet afschrikken. Bij CJP is altijd ruimte om te leren.


Waar kom je terecht?
Bij CJP werk je in een team met veel jonge mensen. We hebben een gezellig kantoor in Amsterdam-west waar we vaak samen werken of een potje tafelvoetballen en mario-karten. Het salaris is minimaal € 1953,98 en maximaal € 2157,35 (op basis van fulltime, 38 uur) en daarbovenop krijg je ‘ouderwetse en degelijke’ arbeidsvoorwaarden: als er iets gebeurt, is er ook echt iets voor je geregeld.

Enthousiast? Solliciteer! Stuur zo snel mogelijk (maar uiterlijk vrijdag 29 januari) een mail met jouw motivatie en CV (in één PDF document) naar Marije Kuijs via vacatures@cjp.nl. De eerste gespreksronde is op woensdag 1 februari. Startdatum in overleg.