Aktiesport
Lifestyle & Gadgets

Met deze winterwarme sportgear heb je geen excuses meer

05 februari 2021

1 min leestijd

Nienke
Het is koud! En dan is het extra lastig jezelf van de bank te hijsen om een rondje te gaan lopen, rennen of fietsen. Wij helpen je een handje met de warmste sportgear die we konden vinden.

Nike hardloophandschoenen

Niets is zo vervelend als koude, pijnlijke handen tijdens het hardlopen. Met deze hardloophandschoenen – goed woord voor Wordfeud – blijven je tien vingers comfortabel warm. Je kunt gaan voor onopvallend zwart of fashionable roze.

Spex Montana snowboots

Als we Gerrit Hiemstra moeten geloven, kunnen we zondag fikse sneeuw verwachten. De kans is zelfs groot dat het volgende week nog door blijft sneeuwen. Bereid je grondig voor en scoor deze Spex Montana snowboots: verreweg de meest stijlvolle snowboots die we konden vinden.

Nike Synthethic Fill winterjas

Je hebt van die types die nu nog steeds stug met een spijkerjack over straat gaan. Hartstikke leuk, maar dat is toch fijner met tien graden meer op de thermometer. Nee, voor échte kou kun je het beste deze winterjas van Nike aanschaffen. Met capuchon en fleecevoering kun je barre poolwinden doorstaan.

Thermokleding

Voor een blokje om is thermokleding nogal overdreven. Maar we weten niet wat voor gekkigheid jij allemaal gepland hebt staan. Misschien ga je wel een sneeuwmarathon rennen of de Elfstedentocht fietsen. In dat geval sleept thermokleding je door de koudste uurtjes heen.

Nike, Puma of FILA-muts

We zijn geen wetenschappelijk tijdschrift maar weten wel: zolang je voeten en hoofd warm zijn, komt het zelfs met de ergste koukleum wel goed. Tijd dus om een mooi mutsje om je hoofd te vouwen! En daar kun je met het huidige aanbod best een modestatement van maken.

Nike Therma Colourblock hoodie

Als je echt nul ambities hebt ooit nog een stap buiten te zetten, dan is comfy winterkleding alsnog een goede optie. Want ook binnen kan het fris zijn, als je moeder/huisgenoot per se de ramen op een kier laat staan voor ‘de frisse lucht’. Deze hoodie van Nike is keiwarm, dat beloven we je!

Mooiste van dit hele warme verhaal: je scoort al deze spullen bij AktieSport met een gloeiendhete CJP-korting van 10%! Check hier het aanbod.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina