43249 1672x1115

Dit doe je in de meivakantie

15 april 2022

1 min leestijd

Nienke

De meivakantie is weer aangebroken en dat betekent dat je te gekke dingen kan doen met je CJP. Wij tippen de allerleukste dingen om te doen. Extra fijn: je krijgt hier ook nog lekkere CJP- kortingen of het is zelfs helemaal gratis!

Fabrique des Lumières

Hét nieuwe digitale kunstcentrum op het Westergasterrein in Amsterdam! In een grote industriële ruimte met muren tot 17 meter hoog zijn duizelingwekkende exposities te zien van klassieke, moderne en hedendaagse kunstenaars. Met CJP krijg je 20% korting.

Boom Chicago into the Metaverse

We weten allemaal dat het metaverse eraan komt, maar wat zullen we gaan doen in deze digitale ruimte? Vrienden ontmoeten? Tijd verspillen? Of gewoon 'Metaverse and Chill'? Hoe dan ook: we garanderen je een avond waarbij je van de ene lach in de andere rolt tijdens de typische Boom Chicago-mix van relevante komedie, muziek en technische snufjes. Je krijgt met CJP € 10,- korting.

Naar de film

Er draaien genoeg leuke films in de bioscoop waar je weer heen kunt deze meivakantie! Heb je zin in een romantische film of juist liever een thriller? Het is er allemaal. Van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore en Uncharted tot aan Costa!! en The Northman. Met CJP krijg je korting bij Pathé, Vue en Kinepolis.

Floriade Expo 2022

In 2022 is Almere een half jaar hét podium voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade. Wereldtuinbouw? Ja! Denk: duizenden kleurrijke bloemen, unieke planten en bijzondere soorten groente en fruit. Floriade is een feest van groene en duurzame technologie. Met CJP krijg je 30% korting.

Storytel

In de meivakantie heb je eeeeeeindelijk tijd om eens lekker te luieren en weg te dromen. Dit doe je ook met een goed luisterboek... En met Storytel heb je onbeperkt toegang tot luisterboeken. Luister o.a. naar The Hunger Games, Harry Potter en De Leven. Met CJP krijg je de eerste maand Storytel gratis.

Koningsdag & Bevrijdingsdag

Of je nu naar een festival gaat, lekker gaat rondhangen in de stad of op een huisfeestje belandt: met Koningsdag en Bevrijdingsdag is er genoeg te doen. Extra leuk: de festivals op Bevrijdingsdag zijn helemaal gratis en tijdens Koningsdag kan je zelfs bijverdienen als je jouw oude spul op een kleedje gooit.

Heel wat tips om een fantastische meivakantie te hebben. Wil je toch nog verder kijken naar wat CJP je kan bieden? Check dan vooral het anddere aanbod op onze website.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina