IMG 5469
Lifestyle & Gadgets

Waarom ook jij een refurbished telefoon wilt

15 januari 2021

1 min leestijd

Nienke
Een beter milieu begint bij je smartphone. Tenminste, als je er een scoort die refurbished is. En zo zijn er nog een stuk of 4 voordelen.
  • Lekker duurzaam bezig

Als je kiest voor een refurbished telefoon, maak je niet alleen jezelf blij. Je draagt ook een steentje bij aan het milieu. Als iedereen een refurbished telefoon koopt, hoeven er minder nieuwe te worden gemaakt. Dat betekent minder grondstoffen, materialen en CO2-uitstoot. Zo draag je bij aan een schonere wereld.

  • Lekker goedkoop scoren

Een refurbished telefoon is een stuk goedkoper. Dat is superfijn voor jou en je bankrekening.

  • Gewoon bij je abo

Je kunt ook een refurbished smartphone krijgen bij je abonnement. Sterker nog: je krijgt waarschijnlijk korting op je abo, omdat je een minder dure telefoon scoort. Je kunt er natuurlijk ook eentje los kopen.

  • Zo goed als nieuw

De letterlijke vertaling van refurbished is ‘gereviseerd’. Dat betekent dat de telefoon helemaal wordt getest op allerlei verschillende punten en weer als nieuw is. Die zekerheid heb je niet met een tweedehandsje.

  • Zeker weten dat ‘ie goed blijft werken

Op de meeste refurbished telefoons krijg je 2 jaar garantie. En vaak krijg je ook nog bedenktijd als je bijvoorbeeld twijfelt over ‘t model. Je zou bijna denken dat refurbished veel beter is dan nieuw?

Klinkt goed? Check hoe je een refurbished telefoon scoort met CJP-korting.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina