Rijks met viphand test2

Korting blijven scoren én cultuur steunen?

24 februari 2023

1 min leestijd

Lotte

Speel mee met de VriendenLoterij via CJP en blijf korting scoren. De VriendenLoterij steunt organisaties op het gebied van cultuur, sport en welzijn die zich inzetten om dagelijks geluk voor iedereen mogelijk maken. Zoals CJP! En dat allemaal dankzij de deelnemers die meespelen.

Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je natuurlijk kans op mooie prijzen. Er zijn elke maand 250.000 winnaars van prijzen tot 1 miljoen euro. Je krijgt ook een GRATIS VriendenLoterij VIP-KAART.

Gratis naar musea en korting op cultuur met de VIP-KAART
Met de VriendenLoterij VIP-KAART bespaar je flink op al jouw favoriete culturele uitstapjes. Zo ga je met een VIP-KAART gratis naar binnen bij meer dan 150 musea. Denk bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum, Kunsthal Rotterdam, Foam Fotografiemuseum, het Van Gogh Museum en nog vele andere. Daarnaast ontvang je tot wel 50% korting op concerten, festivals, musicals, theater, dierentuinen, bioscopen en veel meer!

Speel mee en steun CJP
Bij de VriendenLoterij kies je zelf wie jij wilt steunen met jouw maandelijkse bijdrage. Dus speel je mee voor CJP, dan steun je er ons mee! Want minimaal 40% van je inleg (€ 15,25 per trekking) kunnen wij inzetten om om zoveel mogelijk jongeren kennis te laten maken met cultuur. Er zijn 15 trekkingen per jaar, en opzeggen kan op ieder moment.

Speel mee en ontvang € 15,- als welkomstcadeau

Meespelen voor CJP

Meespelen in de VriendenLoterij? 18+ speel bewust.


Fotocredits: Rijksmuseum, foto John Lewis Marshall (2014).

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina