Vippies

Korting blijven scoren én cultuur steunen?

24 februari 2023

1 min leestijd

Lotte

Speel mee met de VriendenLoterij voor CJP en blijf korting scoren. De VriendenLoterij is dé cultuurloterij van Nederland. Dankzij haar deelnemers kan de loterij bijdragen aan organisaties die zich inzetten voor cultuur en het welzijn van mensen. Zoals CJP!

Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je natuurlijk kans op mooie prijzen. Er zijn elke maand 250.000 winnaars van prijzen tot 1 miljoen euro. Je krijgt ook een GRATIS VriendenLoterij VIP-KAART.

Gratis naar musea en korting op cultuur met de VIP-KAART

Met de VriendenLoterij VIP-KAART bespaar je flink op al jouw favoriete culturele uitstapjes. Zo ga je met een VIP-KAART gratis naar binnen bij meer dan 135 musea. Denk bijvoorbeeld aan het Rijksmuseum, Kunsthal Rotterdam, Foam Fotografiemuseum, het Van Gogh Museum en nog vele andere. Daar bovenop ontvang je tot wel 50% korting op concerten, festivals, musicals, theater, dierentuinen, bioscopen en veel meer!

Speel mee en steun CJP

Bij de VriendenLoterij kies je zelf wie jij wilt steunen met jouw maandelijkse bijdrage. Dus speel je mee voor CJP, dan steun je er ons mee! Want minimaal 40% van je inleg (€ 15,- per trekking) kunnen wij inzetten om de CJP-pas beschikbaar te blijven stellen. Er zijn 15 trekkingen per jaar, en opzeggen kan op ieder moment.

Speel mee en ontvang € 15,- als welkomstcadeau

Ja, ik speel mee voor CJP!

Meespelen in de VriendenLoterij? 18+ speel bewust.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina