Experience the life of
Lifestyle & Gadgets

Hier kan je deze voorjaarsvakantie heen

22 februari 2022

1 min leestijd

Robin de Baar

De voorjaarsvakantie staat weer om de hoek en dat betekent dat het weer tijd is om er op uit te gaan! Wij tippen de allerleukste dingen om te doen. Extra fijn: je krijgt hier ook nog lekkere CJP- kortingen!

Magische sferen in het theater

Op dit moment spelen er ontzettend veel leuke voorstellingen op meerdere plekken in het land. Zo zie je in het AFAS Circustheater Disney’s Aladdin. Meezingen met bekende nummers zoals A Whole New World, A Friend Like Me en Arabian Nights. Prachtige kostuums, decor en dans. What’s not to love?

Met CJP krijg je 30% voordeel op rang 2 op max. 4 tickets.

Naar de film

Is theater niks voor je? Geen zorgen! Er draaien genoeg leuke films in de bioscoop waar je weer heen kunt! Nu de bioscopen eindelijk weer volledig open zijn kun je al de films kijken die je nog niet hebt kunnen zien. En je hoeft nu eindelijk niet meer alle spoilers te ontwijken die je voorbij ziet komen op TikTok en Instagram.

Met CJP krijg je korting bij Pathé, Vue en Kinepolis.

Op ontdekkening in de dierentuin

Ervaar natuur in de breedste zin van het woord in ARTIS. De natuur heeft namelijk nog meer te bieden dan je denkt! Naast de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven is er veel te ontdekken in ARTIS. Reis door de ruimte in het Planetarium. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. In ARTIS komen natuur, cultuur en erfgoed samen.

Met CJP krijg je 50% korting op een ticket voor ARTIS. Dat betekent dat je nu nog maar € 12,50 betaalt.

Wandelen door de Hortus Botanicus

Ga langs bij een van de oudste botanische tuinen in Nederland deze voorjaarsvakantie. Hier bekijk je de mooiste en bijzonderste planten en leer je van alles nieuws over de natuur.

CJP'ers krijgen € 4,25 korting bij de Hortus Botanicus en betalen nog maar € 5,50 entree.

Stap in Rembrandts wereld

Muziek, projecties en speciale effecten transporteren je naar het Amsterdam van de 17e eeuw: Rembrandts Amsterdam. In deze nieuwe kunstbeleving bezoek je Rembrandt's laatste verloren gegane atelier en ontmoet je Rembrandt himself, zijn vriendin Hendrickje, zoon Titus en dochter Cornelia. Rembrandt heeft een nieuwe snuisterij gekocht: een 17e-eeuwse toverlantaarn, ontworpen door Christiaan Huygens en de voorloper van de diaprojector. Aan de hand van de Toverlantaarn verteld hij zijn levensverhaal.

CJP’ers scoren € 3,- korting op Rembrandts Amsterdam en betalen nog maar € 9,50 voor de entree.

Op avontuur bij Kasteel de Haar

Of je Kasteel de Haar nu bezoekt om het park, de wonderlijke geschiedenis, de tentoonstellingen, de tuinen of alleen vanwege de (zeer schattige) hertjes, je waant je even in een andere wereld. Achter elke deur en elk detail schuilt wel een verhaal. Vroeger werden er extravagante feesten in het kasteel georganiseerd, waar massa's internationale beroemdheden (waaronder Coco Chanel en Roger Moore) op afkwamen. Nu is het een oase van rust. Wil je je bezoek toch een beetje spannend maken? Er is ook een doolhof. Het ziet er klein uit, maar schijn bedriegt!

Met CJP krijg je 20% korting op een bezoek aan Kasteel de Haar, het grootste kasteel van Nederland.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina