checklistvoorvalentijns

De checklist voor een origineel Valentijnscadeau

11 februari 2021

1 min leestijd

Nienke
Valentijnsdag is een goede reden om iets leuks voor de liefde van je leven te kopen. Geef je dit jaar liever geen bloemen, chocolade of parfum? CJP to the rescue: met deze checklist koop je een origineel cadeau.
Das Mag e-bookabonnement

✔ Een cadeau voor de couch potato

Hangt jouw Valentijn het allerliefst de hele dag op de bank? Dan hebben wij het perfecte cadeau: een Das Mag eBook-abonnement. Met CJP betaal jij € 37,50 (per jaar), zodat je lief zo’n 15 boeken kan lezen. In het Das Mag eBook-abonnement vind je nu o.a. De bananengeneratie van Pete Wu en Auxiety van Dieuwertje Heuvelings. Binnenkort zijn er ook de boeken van Daniël Verlaan, Tove Ditlevsen en vele anderen te lezen.

NLZIET

✔ Een cadeau voor de thuiskok

Zet jouw Valentijn de lekkerste baksels op tafel? Dan zit je met een NLZIET-abonnement goed. Op NLZIET kijk je namelijk live naar 34 zenders en zie je meer dan 150.000 series, films en docu’s, waaronder Heel Holland Bakt! Dit cadeau is ook nog eens chill voor jouw portemonnee, want met CJP kunnen jij en je Valentijn twee maanden gratis kijken.

Swan Lake The Game

✔ Een cadeau voor de casual gamer

Een origineel cadeau voor de casual gamer: Swan Lake The Game, een online versie van het wereldberoemde ballet over betoverde zwanen op een magisch meer. Als online bezoekers kunnen jij en je Valentijn zelf kiezen welk personage jullie willen volgen én hoe het verhaal eindigt: tragisch of liever een happy end? Met CJP krijg je 50% korting: dat betekent dat je nog maar € 3,75 betaalt voor je Valentijnscadeau.

Nomad

✔ Een cadeau voor de avonturier

Het is winter als nooit tevoren in Nederland en daar gaat de avonturier lekker op. Sleeën, schaatsen, langlaufen, ijsvissen: niets is jouw Valentijn te gek. Geef een rugzak van Nomad cadeau. Zonder moeite passen er schaatsen, handschoenen, sjaals en mutsen in én met CJP scoor jij 50% korting.

Nog meer inspiratie opdoen voor originele cadeaus? Check hier onze deals en kortingen.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina