Priscilla du preez Kn Ah RJ He I7 A unsplash

Summer of love 2021: wij tippen je 6 zwoele zomerdates

02 juli 2021

1 min leestijd

Nienke

Deze zomer gaat de coronarem er helemaal af. En dat betekent dat het héél warm gaat worden… Wij tippen je 6 zwoele zomerdates waar je je vakantieliefje/scharrel/vriend(in) mee naar toe kunt nemen.

1. Hollandsch Glorie in het Amsterdamse Bostheater

Waarom: Een romantisch fietstochtje met z’n tweetjes het Amsterdamse Bos in, samen een picknickkleed spreiden op het gras, ’s avonds naar een spraakmakende voorstelling: geweldige date. En je hebt gelijk een interessant nagesprek met Hollandsch Glorie, een komedie over hoe we naar de Nederlandse geschiedenis kijken.
Zwoelheid op een schaal van 1 tot 10: een 8.

2. Suppen met SUP SUP CLUB

Waarom: Picture this: ondergaande zon, water als een spiegel, een wonderschone date. supperdesup! Suppen is helemaal hot deze zomer en ook helemaal cool. Want je glijdt zachtjes over het water en kan gemakkelijk even afkoelen als je date te heet blijkt te zijn (of als het gesprek superstroef verloopt). Dankzij de SUP SUP CLUB kun je door heel Nederland terecht met je date.
Zwoelheid op een schaal van 1 tot 10: 7,5.

3. Zinderende Zomeravonden in ARTIS

Waarom: ARTIS schreeuwt gewoon ‘ultieme datelocatie’ met hun Zinderende Zomeravonden. Wandel een Veelkleurige Liefdesroute, glij weg bij sexy jazzconcerten en leer lesjes seksualiteit in de natuur. Als je date hier niet slaagt, slaagt ‘ie nergens.
Zwoelheid op een schaal van 1 tot 10: een 9,5.

4. de Parade

Waarom: al eeuwenlang erkend datelocatie in de Nederlanden. Op de Parade hangt altijd een zwoele sfeer: dampende tenten vol theater, gegil uit de zweefmolen en terrasjes zover het oog reikt. Hier kun je alle kanten op met je date. En als het tegenvalt, kun je altijd aanpappen met een snoepmeisje.
Zwoelheid op een schaal van 1 tot 10: een 9.

5. OBJECT Rotterdam

Waarom: wil je indruk maken op je date, dan trek je hem/haar/hen mee naar OBJECT Rotterdam. Op deze hippe designbeurs kom je ogen tekort met alle fotografie, interieur, mode en kunst die je tegenkomt. Met een beetje diepe zakken kun je zelfs een kunstwerk kopen voor je date.
Zwoelheid op een schaal van 1 tot 10: een 7,5.

6. Film Noir in EYE

Waarom: De Romeinen namen hun dates al mee naar de bioscoop. Deze eeuwenoude traditie is een gevalletje ‘altijd prijs’: een nerveus koffietje voor de film, daarna samen het donker in en napraten met een mooi stel tapbiertjes of flesje wijn. Deze zomer kun je wat dat betreft je hart ophalen in EYE bij de Film Noir-programmering, vol femme fatales en mysterieuze mannen.
Zwoelheid op een schaal van 1 tot 10: een 8,5.

Zit jouw ideale date er niet tussen? We hebben nog veel meer zwoels in ons aanbod: klik hier om alles te bekijken.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina