Ovinuchi ejiohuo n Q1lh LVZYWI unsplash

Een luisterend oor nodig

06 januari 2022

1 min leestijd

Nienke

Waren we een half jaar geleden nog optimistisch met ‘slutty summer’ en ‘Dansen met Janssen’ in het vooruitzicht, begin 2022 staan we er wat minder vrolijk in. En dat is ook oké natuurlijk. Om de moed er toch in te houden- en vooruit, om wat tijd te doden- zijn we op zoek gegaan naar boeken die ons en jou een hart onder de riem kunnen steken.

De edele kunst van not giving a f*ck – Mark Manson

Een zelfhulpboek klinkt natuurlijk al saai. Niks is minder waar met de boeken van Mark Manson. De edele kunst van not giving a f*ck wordt ook wel het boek voor zelfhulphaters genoemd en leert je om te gaan met tekortkomingen en tegenslagen in het leven.

De tien geboden van Thomas: Mijn levenslessen - Thomas van der Vlugt

Thomas ken je waarschijnlijk van Stuktv. In zijn boek vertelt hij over zijn succes, maar juist ook over de hindernissen die hij moest overwinnen om daar te komen. Voor ieder die zijn of haar dromen wil najagen.

Laat je horen: Zo maak jij een positief verschil in de wereld - Lisa Jansen

Wil jij een positief verschil maken in deze wereld, maar weet je niet hoe? Het boek van Lisa Jansen, ook wel bekend als @bigvegansister, is hiervoor een goede handleiding met praktische tips, uitleg en veel inspiratie. 'We hebben niet één perfecte activist nodig, maar miljoenen imperfecte activisten met het hart op de juiste plek.'

Smaakt dit naar meer? Met CJP krijg je een maand gratis Storytel en luister je al deze boeken voor niks. De selectie Persoonlijke ontwikkeling is eindeloos, laat dat nou goed uitkomen nu we tijd overhebben. Natuurlijk kun je ook bij een van de andere categorieën terecht om de werkelijkheid even te ontvluchten.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina