Vans Old Skool - Sneakers - Eirik Skarstein
Lifestyle & Gadgets

Dit is wat je sneakers over je zeggen

19 februari 2021

1 min leestijd

Nienke
Soms hoef je alleen maar naar de grond te kijken om te weten wie je voor je hebt. Nike Air Max? Ah, jij bent er zo eentje…. Dit is wat je sneakers over je zeggen.

Reebok Club C 85

Niet saai, maar ook niet spectaculair. Dat is het profiel van de Reebok-drager. Met deze hagelwitte sneakers kun je naar kantoor en een feestje en je hebt nét wat anders dan Nike & Adidas. Al is de groep Reebok-dragers inmiddels zo enorm gegroeid dat het misschien niet super origineel meer is.

Reebok Club C 85

New Balance 574

Meestal heeft de New Balance-drager een sjiek stel lakschoenen of laarzen aan de voeten, maar op casual friday komen de New Balances uit de kast. En die blijven makkelijk het hele weekend aan. Tot het weer maandag is en de kantoorweek begint.

New Balance 574

Converse Chuck Taylor All Star

De All Star-drager weet niet beter. Het is All Star voor en All Star na, al een leven lang. De All Star-drager kan zich geen leven zonder deze veelzijdige schoenen voorstellen. Ze passen net zo makkelijk onder een maatpak als een tuinbroek. En gympen dragen houdt je jong, toch?

Converse All Stars

Nike Air Force 1

Over de Nike Air Force 1-drager loop je niet zomaar heen. Dit is een stoere, stevige en no nonsense sneaker. Een statement aan je voeten. De Nike-drager kijkt door die extra dikke zool letterlijk en figuurlijk neer op mensen zonder deze indrukwekkende sneaker.

Nike Air Force 1

Vans Old Skool

In de outfit van een Vans Old Skool-drager is de witte streep op de schoen het meest spectaculaire onderdeel. De kledingkast hangt immers vol met stijlvol zwart. Af en toe maakt de Vans-drager een uitstapje naar Dr. Martens, maar het liefst loopt hij/zij toch op deze comfortabele gympen. Mooi zwart is niet lelijk!

Vans Old Skool

Adidas Stan Smith

De Adidas Stan Smith-drager zweert bij klassiekers. Geen namaak, nieuwigheidjes of B-versies: de Adidas-drager wil alleen the real deal. Voor de lol een slechte film kijken of een gore snack halen gebeurt niet in het leven van de Adidas-drager. Nee, het is altijd bewezen topkwaliteit. Dus er staan altijd drie paar keurig gepoetste Stan Smiths in het schoenenrek.

Adidas Stan Smith

Wat voor sneakerfreak je ook bent, bij Sneakers.nl hebben ze alles wat je hartje begeerd. Met CJP scoor je maar liefst 20% extra korting op je bestelling.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina