Backpacking
Film

Deze zomer gaan we lekker backpacken in Nederland

19 januari 2021

1 min leestijd

Nienke
Het zal je verbazen hoe leuk het is om toerist te spelen in eigen land. Want als die lockdown er eindelijk op zit, zijn er deze zomer nog een heleboel verrassende backpackplekken in Nederland om te ontdekken.
  • Terschelling

Dit Waddeneiland is in de zomer natuurlijk dé plek om te kamperen met vrienden. Je kunt er (leren) windsurfen, mountainbiken, wadlopen en natuurlijk gewoon lekker rondhangen op het strand.

  • Zwolle

De stad van Typhoon. Je kunt er natuurlijk lekker shoppen in de gezellige binnenstad. En wat dacht je van vette muziek in poppodium Hedon (als het weer mag natuurlijk)? Of ga je liever op zoek naar kunstschatten bij De Fundatie? Natuurlijk krijg je overal korting met CJP.

  • Hoge Veluwe

Bivakkeren bij de wilde dieren? Dan moet je naar de Hoge Veluwe. Hier vind je één van de indrukwekkendste landschappen van Nederland. Met mooie mossen, gekke planten en de grootste paddenstoelen. Er lopen edelherten, wilde zwijnen en andere dieren zoals de zandhagedis en moeflons rond.

  • Rotterdam

De hipste stad van Nederland. Check het Fotomuseum voor je Insta-inspiratie. Blèr mee tijdens een concert in De Doelen. Pak een filmpje in Kino en gier het uit in Comedyclub Haug. Natuurlijk scoor je overal CJP-korting.

Extra tip: Natuurlijk kan je nu alvast de vetste Nomad backpack scoren met CJP-korting.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina