Upcoming artiesten header

Deze artiesten moet je in 2022 in de gaten houden

21 maart 2022

1 min leestijd

Nienke

De hitlijsten stromen weer vol met nieuwe artiesten. Een heleboel frisse namen, maar welke van deze talenten moet je nou echt in de gaten houden? Wij tippen er 5. Luisteren maar!

Meau

Meau timmert sinds al 2020 aan weg. Ze belde zelf naar 3FM of het mogelijk was om haar liedje te pluggen! Daarna werd Meau bekend onder het Nederlandse publiek. Maar de meeste kennen Meau van het liedje Dat heb jij gedaan waarin ze zingt over een relatie die niet goed voor haar was. Dat heb jij gedaan kwam al snel in alle hitlijsten te staan. Meau werd na deze hit steeds bekender en deed ook mee aan The Streamers. Meau moet je dus zeker goed in de gaten houden!

👉 Luister hier naar Dat heb jij gedaan.

Meau

Quique

Quique is een Nederlands/Colombiaanse artiest die zowel Spaans als Nederlandstalige nummers schrijft. In 2018 werd Quique gevraagd om mee te doen met de FunX Fuego wedstrijd, nog net voor het uitbrengen van zijn eerste solo. Zijn shows zijn erg energiek, dansbaar en zitten vol entertainment. Quique heeft net weer een nieuwe single uitgebracht Zenuwachtig. Zeker een goede om te checken!

👉 Luister hier naar Zenuwachtig.

Quique

Nobu

Nobu is nog maar 21 jaar en timmert al 10 jaar aan de weg in de muziekwereld. Hij wordt nu gezien als een energieke en dynamische hiphop artiest. Nobu werd bekend door o.a. TikTok waar hij filmpjes plaatste waar hij in rapt. Ondertussen heeft Nobu getekend bij Bank Bookings en is hij vastbesloten om een bekende hiphop artiest te worden.

👉 Luister hier naar Alleen.

Nobu

Flemming

Flemming is al een aardig tijdje bezig met muziek. Van 2013 tot 2021 was hij namelijk leadzanger van de Schijndelse band Baby Blue. In 2015 belandde het nummer Digital Age in de top tien van de iTunes-hitlijst. Flemming is vooral bekend van het nummer Amsterdam dat is september 2021 de hitlijsten binnenstormde. Een getalenteerde jongen die je goed in de gaten moet blijven houden!

👉 Luister hier naar Amsterdam.

Flemming

Cristian D

Cristian D is geboren in Amsterdam en verhuisde op zijn 8ste naar België. Zijn track Le Bled ging viral via TikTok, net als zijn tweede single Amsterdam. De track Amsterdam kwam binnen op nummer 1 in de Spotify charts. Cristian D bracht deze single samen uit met het platenlabel van Jack $hirak.

👉 Luister hier naar Le Bled.

Cristian D

Ga jij deze zomer naar een festival? Kijk dan maar goed naar de line-up want grote kans dat een van deze artiesten daar op het podium staat! En om het nog mooier te maken, kan je deze zomer vele festivals bezoeken met CJP-korting. Kijk hier om te zien naar welke festivals je toe kan met CJP-korting.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina