Melanie stander bu Kj Pky R7 OA unsplash
Film

Deze films moet jij de komende weken zien

01 maart 2022

1 min leestijd

Nienke

Thrillers, romcoms, dramas: er draait weer genoeg in de bioscoop. Wij zetten alle films op een rijtje die jij moet zien de aankomende weken. Met CJP krijg je korting bij Kinepolis, Pathé en Vue!

Ik Wist het

Ik Wist Het gaat over de eigenzinnige Mia die puur op intuïtie haar eigen bloemenwinkel opent en daar - letterlijk - de man van haar dromen ontmoet. Ze zet alles op alles om een succes van haar winkel te maken en te zorgen dat deze droomman ook de man van haar leven wordt. Maar wat als je opeens vlinders krijgt van diegene die recht voor je staat…

Ik Wist het


Nine Days

Will zit in een afgelegen huis op een desolate plek waar hij via televisieschermen het leven van mensen volgt. Als er iemand overlijdt komt er een plek vrij voor een nieuw leven. De gegadigden, nog ongeboren zielen, komen langs in het huis om door Will ondervraagd te worden om daarmee kans te maken op het leven. De afvallers houden op te bestaan. Maar dan wordt Will zelf geconfronteerd met een existentieel dilemma. Enerzijds veroorzaakt door het overlijden van iemand wat hem aan het denken zet en anderzijds door de komst van de vrije geest Emma, die anders is dan alle andere kandidaten.

Nine Days


Blacklight

Verborgen geheimen en het gevaar van macht pushen een geheim agent tot het randje in de intense actiethriller Blacklight. Travis Block freelance ‘fixer’ voor de FBI. Net als hij denkt aan zijn pensioen, stuit hij op een schimmige operatie waarbij onschuldige burgers het doelwit zijn. Samen met de jonge journaliste Mira Jones duikt Block in de zaak, maar dan leiden de bewijzen naar de FBI zelf. Wanneer Blocks dochter en kleindochter worden bedreigd, moet hij de waarheid boven water krijgen om ze te redden. Daarbij komt hij wel lijnrecht tegenover zijn eigen baas te staan.

Blacklight


Dog

Dog vertelt het verhaal van ex-soldaat Briggs die de taak krijg om legerhond Lulu naar de begrafenis te brengen van haar overleden baasje. Dit lijkt een simpele taak maar tijdens hun reis langs de Pacifische kust drijft Lulu’s onhandelbare gedrag Briggs tot het uiterste. Hij doet krampachtig zijn best om Lulu onder controle te houden maar hierdoor komen ze juist in de problemen. Waar ze elkaar op het begin niet kunnen luchten of zien, groeien ze gaandeweg naar elkaar toe en kunnen ze het verleden loslaten om de blik op de toekomst te richten.

Dog


The North Sea

Noorwegen 1969. ’s Werelds grootste olieveld, Ekofisk, wordt ontdekt in de Noordzee. Wat volgt is een vijftig jaar lange roofbouw op een van de natuurlijke rijkdommen die de aarde bezit: aardgas. Jarenlange boringen en financieel gewin hebben geleid tot een kilometers lange scheur in de bodem van de oceaan. Wanneer één van de honderden platformen door een beving in de oceaan verdwijnt, wordt onderzeeboot operateur Sofia ingeschakeld om op zoek te gaan naar overlevenden. Wat ze aantreft is echter het begin van een ecologische catastrofe van apocalyptische omvang.

The North Sea


The Batman

Twee jaar lang heeft Bruce Wayne de straten van Gotham City bewaakt als de Batman. Hij is een schrikbeeld voor criminelen geworden en heeft zo de duistere kant van de stad leren kennen. Als een moordenaar het op sadistische wijze gemunt heeft op de elite van Gotham, leidt een spoor van cryptische aanwijzingen ‘World’s Greatest Detective’ naar de onderwereld, waar hij in contact komt met Catwoman, de Penguin, Carmine Falcone en de Riddler. Als het bewijs duidelijkere vormen begint aan te nemen, komen de grootse plannen van zijn tegenstander aan het licht. Batman moet nieuwe samenwerkingen aangaan, de dader ontmaskeren en afrekenen met het machtsmisbruik en de corruptie waar Gotham City al zo lang onder lijdt.

The Batman


Jackass Forever

Weer samen zijn met je beste vrienden, dat is net zo mooi als een perfect uitgevoerde trap in de ballen. De jongens van Jackass keren terug met opnieuw een hele lading hilarische, extreme, absurde en vaak levensgevaarlijke stunts. Hierbij krijgen zij hulp van een aantal interessante nieuwkomers. In Jackass Forever gaan Johnny en het team nog verder dan ooit.

Jackass Forever


Ben jij helemaal enthousiast? Dat snappen wij natuurlijk! Dan is het nu tijd om je CJP te gebruiken. Je digitale CJP vind je op mijn.cjp.nl. Laat deze zien bij de bioscoop. Dan kan je met korting naar de bioscoop bij Kinepolis, Pathé en Vue!

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina