De Speld Theater LIGGEND Copyright De Speld
Theater

CJP op bezoek bij De Speld theatervoorstelling

24 mei 2022

1 min leestijd

Nienke

Je bent het van ons gewend, als CJP geven we vaak korting op vele verschillende theatervoorstellingen. En op alle andere soorten kunst en cultuur natuurlijk! Dit keer zijn wij zelf langs geweest bij een theatervoorstelling en dan wel de voorstelling van De Speld. Ben je benieuwd of het net zo leuk is als je denkt? Lees dan vooral verder, want wij vertellen wat jij kan verwachten of juist niet.

We bezochten de theatervoorstelling in het Zwolse theater Odeon. De voorstelling was volledig uitverkocht en alle leeftijden waren aanwezig. Zoals je bij De Speld kan verwachten, wist niemand wat ze konden verwachten en zo ook wij niet.

De voorstelling werd gespeeld voor Anne Lamsvelt, Xander van Vledder, Alex Hendrickx en Linde van den Heuvel. Ze speelden een apocalyptische voorstelling over technologie en de toekomst en dat alles geschreven met behulp van tekstgenerator GPT-3. Elke voorstelling is anders want de tekstgenerator GPT-3 bepaalt wat ze spelen. Zo weet je nooit wat je kan verwachten.

De voorstelling neemt je mee in een reis door de toekomst. Ben jij nou bang dat technologie de wereld overneemt? Dan geeft deze voorstelling je zeker gelijk, want de GPT-3 bepaalt de hele toekomst. Zo komt er een nieuwe Ark van Noach waar je alleen in setje van twee mee mag, dus val jij onder de categorie 50+? Ben je een kattenmens? Of plaats je jezelf niet in een hokje? Dan is er in de toekomst voor jou zeker plek op de nieuwe Ark van Noach.

Ben je bang dat je geen zekerheid hebt? Dan bestaat er in de toekomst voor jou Het Ministerie van Zekerheid. Waar ze jouw zekerheid geven. Alleen het enige nadeel, je moet je wel houden aan de zekerheid die het Ministerie je geeft. Dus wil jij verplicht van baan wisselen omdat Het Ministerie van Zekerheid dat zegt, ga dan vooral langs.

Denk je nou na het lezen van dit blog, deze voorstelling wil ik zien. Koop dan snel je ticket via cjp.nl of kijk naar de andere voorstellingen waar je met CJP-korting heen kan! En verwacht niets, want bij De Speld weet je het nooit.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina