Screenshot 2022 03 10 at 14 42 35
Festival

Drie festivals waar je nu weer tickets voor kan halen

10 maart 2022

1 min leestijd

Robin de Baar

De temperaturen gaan omhoog, we gaan weer massaal met zijn allen uit en de festivals gaan eindelijk weer allemaal door. Één en al feest! Lekker losgaan op je favorieten artiesten. We zetten de festivals waar je nu je tickets voor kan kopen op een rijtje. En met je CJP-korting kan je weer geld besparen voor alle drankjes die je gaat uitproberen.


Best Kept Secret Festival

Best kept secret

Best Kept Secret is niet meer weg te denken uit de Nederlandse festivalwereld. Het is veelzijdig, met grote artiesten en te gekke optredens. Dit jaar zien we indiehelden The Strokes, Nick Cave & The Bad Seeds en alt-J, maar er valt nog veel meer te ontdekken: Jamie xx, Mura Masa, Froukje, Jessie Ware, Sef en Soulwax komen ook naar het festival. Van 10 tot en met 12 juni 2022 kun je in Hilvarenbeek gaan genieten van alle optredens, de sfeer en dansen op de leukste acts. Best Kept Secret is niet een festival om geheim te houden.

Best Kept Secret  vindt plaats in het weekend van 10, 11  en 12  jun.  Met CJP scoor je € 12,- korting op een weekendticket (incl. camping).


Strafwerk festival


STRAF_WERK

Op 20 augustus is het dan eindelijk weer zo ver: STRAF_WERK. Bij dit festival draait alles om housemuziek. De afgelopen jaren kwamen hier al de beste namen yuit de house- en technoscene. Jamie Jones, Tale Of Us en Âme op de line-up, maar er is ook ruimte voor getalenteerde locals en jonge DJ's. Ga lekker los met je vrienden op de dansvloer en duik in de muziek bij het Amsterdamse Havenpark. Dit wil je niet missen!

CJP'ers krijgen € 7,50 korting op een entreeticket en betalen slechts € 49,50 ex. service fee van € 3,89. Let op: er is een beperkt aantal tickets beschikbaar dus wees er snel bij.


Dauwpop Festival


Dauwpop

Op 26 en 27 mei is het weer tijd voor hét tofste festival van Oost-Nederland: Dauwpop! Mensen over het hele land komen naar Dauwpop in Hellendoorn voor de rustige sfeer, diversiteit aan artiesten, de aankleding en de te gekke locatie. De line-up van deze editie bestaat uit Son Mieux, Editors, Kensington, S10, Antoon, Kriss Kross Amsterdam, Eefje de Visser, The Partysquad, Goldband en nog heel veel andere pareltjes. Dauwpop mag echt niet missen tussen je lijstje van festivals deze zomer.

CJP'ers krijgen € 5,- korting op een dagticket voor 27 mei. Let op: je CJP kan worden gecontroleerd bij het betreden van het festivalterrein. 

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina