Kapsels Lilly uit Sex Education

10 'out-of-the-box' kapsels die jij gaat rocken

18 januari 2022

1 min leestijd

Nienke

Op woensdag 19 januari worden tientallen theaters in heel Nederland eenmalig omgebouwd tot kapsalon tijdens de actie Kapsalon Theater. Tijdens je knipbeurt treden er verschillende muzikanten, cabaretiers en acteurs op. Kapsalon Theater is een initiatief van cabaretière Sanne Wallis de Vries en acteur Diederik Ebbinge om aandacht te vragen voor de - nog steeds - gesloten culturele sector. Heb jij een knipafspraak weten te bemachtigen in een van de deelnemende theaters maar nog geen inspiratie? Wij helpen je een handje.

Giftig groen
Inmiddels is ze blond, maar met haar groenzwarte haar wist Billie Eilish de hele wereld te veroveren.

Draw me like one of your French girls
Ah, Leo in Titanic. Een nonchalante lok voor twee blauwe ogen. Hierbij zwijmelt iedereen toch weg?

Less Bitter More Glitter
Met dit kapsel van Maddy uit Euphoria sta je sowieso in de spotlight. Van meer glitter worden we allemaal blij.

De tondeuse erover
Wie weet verover jij ook wel je eigen Megan Fox als je hetzelfde kapsel neemt als Machine Gun Kelly.

Kort pittig
Bij kort en pittig denk je al snel aan Gerda met haar hippe vierkante bril, maar een kort kapsel kan ook heel classy zijn. Kijk maar naar Harry Potter-ster Emma Watson.

Ramen noodles
Wie wil er nou niet uitzien om op te eten? Justin Timberlake nam dit wel heel letterlijk in zijn *NSYNC-tijd en ging voor een originele noodles-look.

Versier jezelf
Ja, jij mag er zijn! Neem een voorbeeld aan Lady Gaga en zet een strik op je hoofd, want jij bent het echte cadeau voor iedereen om je heen.

De net-uit-bed-look
Eigenlijk hoef je voor deze look niet naar de kapper, want na twee jaar corona en heel veel thuiszitten loopt iedereen erbij als Edward Scissorhands. Maar deze man met schaarhanden mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje.

Spacy knotjes
Lily uit Sex Ecuation gelooft in aliens, dus logisch dat zij de space buns rockt. Deze twee knotjes waren al een hit in de 90's, maar doen het ook heel goed op festivals en feestjes.

Lees hier meer over Kapsalon Theater.

Ook leuk voor je vrienden? Deel deze pagina