Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Zo pitch je horror aan een horror-hater
29 OKT 2020 • Door Rick van Veluw • Beeld: Midsommar • Meer blogs over Film

Zo pitch je horror aan een horror-hater

BOE! Het is weer die heerlijke tijd van jump scares, afgehakte ledematen en zwervende geesten. Precies, Halloween! Maar wat als je vriend(in)/huisgenoot/moeder een horror-hater is? Zo pitch je horrorfilms aan een horror-hater.

Suspiria

Emily in Paris gezien? Tijd voor Suspiria! Susie trekt naar Berlijn om topdanser te worden en haar dromen na te jagen. 

Midsommar

Het gaat Dani niet voor de wind. In dit krachtige drama vindt ze zichzelf terug in de Zweedse bossen.

Us

Hilarische sitcom waarin de familie Wilson-Thomas geconfronteerd wordt met hun dubbelgangers. Lachen!

The Lighthouse

Twee norse mannen op een eiland met een vuurtoren. En toch bloeit er een prachtige romance op tussen Ephraim (Robert Pattinson) en Thomas (Willem Dafoe).

A Quiet Place

Mondje dicht! In het komische A Quiet Place worden pa en ma Abbott he-le-maal gestoord van hun kids en doen ze er alles aan om ze stil te houden.

The Shining

The Shining is een film met Home Alone-vibes. Jack werkt in een leeg hotel, maar gelukkig heeft hij zijn onhandelbare zoontje Danny bij zich. En dat natuurlijk hilarisch fout!

IT

Een tranentrekkend coming of age drama, waarin tiener Bill moet dealen met de dood van zijn broertje Georgie. Gelukkig wordt hij bijgestaan door zijn vrienden en een vriendelijke clown.

Train to Busan

Toet toet, tijd om te vertrekken! Keiharde zakenman Seong-woo gaat op reis met zijn dochtertje Su-an, maar dan liggen er ineens blaadjes op het spoor.

The Witch

Een intrigerend inkijkje in het leven van een boerenfamilie anno 1630, vertelt door David Attenborough. 

Griezelen in de bios? The Shining, Suspiria en Insidious zijn allemaal weer te zien in de bioscoop! En dat allemaal coronaproof. Met CJP scoor je korting op filmhuizen en bioscopen door heel Nederland.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.