Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Studentenkorting? CJP-korting! Tijd voor je culturele ontgroening
27 OKT 2020 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo

Studentenkorting? CJP-korting! Tijd voor je culturele ontgroening

Ontgroening overleefd? Dan is het tijd voor je culturele ontgroening! En dat doe je niet met studentenkorting, maar met CJP-korting.

Want de CJP-korting is vaak veel dikker dan de studentenkorting. Zo kun je voordelig je studentenstad ontdekken of eens wat anders beleven dan een avondje zuipen. En het leuke van een culturele ontgroening: je hoeft geen wodkafles te atten en er wordt niet over je heen gepist!

Foam Fotografiemuseum

Na een pittige avond is het goed toeven in Foam. Ruik je eigen alcoholadem terug in je mondkapje en kom tot rust in zalen vol krachtige fotografie. Foam heeft altijd verschillende expo’s met fotografie die je het beeld insleurt.
Studentenkorting: € 3,- korting
CJP-korting: € 4,- korting

Rijksmuseum

Sorry, maar je hebt  De Nachtwacht nog nooit gezien? Wat ben jij voor een Nederlander? Het Rijks hangt vol absolute meesterwerken die je toch minstens één keer moet zien: van De Nachtwacht tot Het melkmeisje.
Studentenkorting: geen studentenkorting
CJP-korting: 50% korting

Best Kept Secret

Huts, met de hele soos festivallen. Het is nu nog even een droom (of corona-nachtmerrie), maar die festivals komen er heus weer aan. En dan sta jij straks met de hele vereniging vooraan bij The Strokes op Best Kept Secret.
Studentenkorting: geen studentenkorting
CJP-korting: € 12,- korting op een weekendticket

Anne Frank Huis

Dringen voor het Anne Frank Huis? Dat is allang niet meer zo. Voor toeristen is het verplichte kost, maar dat is het net zo goed voor jou: loop rond in het Achterhuis en zie waar de familie Frank ondergedoken zat.
Studentenkorting: geen studentenkorting
CJP-korting: € 6,- korting

The Upside Down Amsterdam

Je Insta-feed kan wel even wat anders gebruiken dan foto’s van CoBo’s, gala’s of 21-diners. In The Upside Down Amsterdam kun je helemaal los in infinity rooms, ondersteboven-kamers of een ballenbad.
Studentenkorting: geen studentenkorting
CJP-korting: 15% korting

Soldaat van Oranje - De Musical

De Nachtwacht mag dan een fraai stukje cultureel erfgoed zijn, maar inmiddels is Soldaat van Oranje ook een vaderlandse must-see. Slik je grappen in over hoe lang ‘ie al speelt en zie dit theaterspektakel vanaf de eerste rij.
Studentenkorting: geen studentenkorting
CJP-korting: € 15,- korting

Tropenmuseum

Het slavernijverleden is net zo goed vaderlands erfgoed als werk van Rembrandt, alleen is dit iets om je dood voor te schamen. Net zo belangrijk dus om een kijkje te nemen in het Tropenmuseum, waar je op het moment ook expo’s ziet over gender, Bali en Suriname.
Studentenkorting: € 6,- korting
CJP-korting: € 7,- korting

Das Mag

Een culturele ontgroening kan ook thuis. Je kunt gerust eens een avondje Emily in Paris met het huis overslaan en duiken in de boeken van uitgeverij Das Mag. Echt alles wat zij uitbrengen is tof: van een roman over Spotify van Dieuwertje Heuvelings tot Pete Wu’s boek over hoe het is een Chinese Nederlander te zijn in Nederland.
Studentenkorting: geen studentenkorting
CJP-korting: € 12,50 korting op een eBook-abonnement

En dat is nog maar het topje van de ijsberg: ook bij heel veel bioscopen scoor je meer CJP-korting dan studentenkorting. Je checkt al onze kortingen hier. Nog geen CJP? Kost maar € 17,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.