Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Het wordt heet: een zwoele nazomer met het C. Magazine
21 AUG 2020 • Door Redactie CJP • Beeld: Lin Woldendorp, Renske Derkx, Marie Wanders • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen Shoppen Lifestyle

Het wordt heet: een zwoele nazomer met het C. Magazine

Deze nazomer wordt misschien nog wel heter dan de zomer. Het nieuwe magazine van CJP is namelijk al weer even hier, een online zomerboek waar je het gegarandeerd warm van krijgt.

We doken met Joy Delima en Splinter Chabot het Amsterdamse Bos in voor een zwoele fotoshoot. Dit jaar zou hun jaar worden, maar toen kwam corona. Gelukkig kunnen ze nog lachen: in het bos praten we met ze over de ander zijn en gecontroleerd verdwalen.

Joy en Splinter in het Amsterdamse Bos.

Culturele liefdesleven

Ook ontrafelen we het culturele liefdesleven van Jouman Fattal, Mees Peijnenburg en Sagid Carter. Van een levenslange Harry Potter-obsessie tot een eeuwige liefde voor Currents van Tame Impala: de vonken spatten er van af.

Sagid Carter vertelt je alles over haar all-time favoriete muziek

Toch nog een festivalfeestje

Nog meer zwoelheid in de rubriek waarin CJP’ers vertellen over hun meest rampzalige date ooit (‘hij begon een heel lang zielig verhaal over zijn ex’). In deze festivalloze zomer hopen we toch nog een kleine glimlach op je gezicht te tonen met een fotoreportage. We stuurden dronefotograaf Renske naar de lege festivalterreinen van WOO HAH!, Oerol en Lief Festival voor een prachtige foto en lieten illustrator Nastia vervolgens alsnog een feestje bouwen op die braakliggende weides. Fijne nazomer!

Toch nog een feestje op WOO HAH!, dankzij Nastia en Renske.

Je leest het magazine hier!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.