Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Een warm welkom aan alle MBO’ers
04 MRT 2020 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen Shoppen Lifestyle

Een warm welkom aan alle MBO’ers

Zit je op het MBO dan krijg je waarschijnlijk een gratis CJP.  Weten hoe dit werkt en wat je er mee kan? Wij hebben de antwoorden!

Gratis CJP?

Wij van CJP zijn gek op cultuur. Of je nu staat te hossen op een festival of zit te janken bij een film in de bioscoop: cultuur raakt je. En zo’n geweldige/rare/ontroerende/verbazingwekkende ervaring gunnen we iedereen. Daarom krijg je als mbo student een gratis CJP. Hiermee heb je korting, voorrang en voordeel op culturele events. Van presales tot winacties en van exclusieve CJP-events tot absolute topdeals: wij fiksen het voor jou.

Hoe werk dit?

Je school heeft onderstaande kaart van ons ontvangen met hierop een activatiecode. Heb je (nog) geen kaart van je docent gehad, vraag het dan even na. Je kunt je CJP met de code activeren op mijn.cjp.nl/activeren. Er zijn ook scholen die er voor kiezende kaart met activatiecode naar je huisadres te versturen: ligt de kaart op je deurmat, dan kun je gelijk je CJP activeren op mijn.cjp.nl/activeren.

En als ik mijn kaart kwijt ben?

No worries, het komt allemaal goed! Mail naar helpdesk@cjp.nl. Zet in je mail de naam van je school en klasnummer, dan kunnen wij checken of je school zich heeft aangemeld voor een CJP voor alle leerlingen. Je krijgt van ons dan een nieuwe activatiecode.

Wat kan ik er mee?

Je beleeft er wat mee: in ons aanbod vind je heel veel verschillende culturele uitjes. Een show van Sevn Alias in de Melkweg, WOO HAH!, het Anne Frank Huis, Pathé, Soldaat van Oranje, het Moco Museum: met CJP scoor je korting, voorrang en voordeel bij festivals, bioscopen, musea, theaters en nog veel meer. Dat is nog niet alles: met CJP Cashback fiks je ook nog korting bij webshops als ASOS, Thuisbezorgd, Nike, Mediamarkt en Tommy Hilfiger.

Hoe werkt het?

Koop je tickets online of laat je CJP zien bij de kassa en je scoort korting. Hier vind je ons volledige aanbod. Daar lees je ook meer informatie over CJP Cashback: registreer je via cashback.cjp.nl en je kunt helemaal losgaan in je favoriete webshops. 

Ik heb nog meer vragen!

Check vooral cjp.nl voor meer informatie of klik hier voor een FAQ. Veel plezier met CJP!

Doet jouw school niet mee met CJP maar wil je wel gebruikmaken van de CJP-kortingen? Je scoort nu al een CJP € 17,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.