Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP in tijden van corona: onze beste thuiskortingen
18 MRT 2020 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen Shoppen Lifestyle

CJP in tijden van corona: onze beste thuiskortingen

De muren komen op je af en je hebt al vier keer ruzie gemaakt met je huisgenoot: quarantaine valt niet mee. Gelukkig zijn wij er voor je. Want ook in tijden van corona heb je wat aan CJP.

We hebben namelijk genoeg moois in ons aanbod dat je thuis kunt beleven. Vanuit je bed, onder de douche of vanaf de bank. Dit zijn onze beste thuiskortingen:

1. Cinemember

Als jij niet naar de bioscoop kunt, komt de bioscoop wel naar jou. Op Cinemember zie je het beste van wat filmhuizen te bieden hebben. Met klassiekers als Jagten, La Grande Bellezza, Drive, Nymphomaniac en nieuwe titels als The Florida Project, Niemand in de Stad en The Kings Speech. Met CJP scoor je een mooie dubbeldeal.

2. Storytel

Soms ben je wel even klaar met al dat gelees, maar heb je nog niet genoeg van boeken. Of ben je al voor de honderdste keer in dezelfde dikke pil begonnen, maar kom je er maar niet doorheen. Daarom is Storytel zo fijn: een streamingsdienst met heel veel luisterboeken. Lig lekker lui op de bank en luister naar de mooiste romans. De eerste maand krijg je van ons cadeau.

4. Thuisbezorgd

Grijp je mis door al het gehamster of zie je koken écht even niet zitten? Thuisbezorgd staat voor je klaar, ook nu. Bezorgers zetten het eten gewoon netjes voor je deur. Met CJP Cashback scoor je gelijk € 3,- korting op je eerstvolgende bestelling, met daarna een vaste cashback van € 1,- per bestelling.

5. Amazon Prime Video

Een etentje of een avond kroeg zit er even niet in, dus waarom niet je geld stukgooien op wat extra streamingabbo’s? Daar heb je nu wel wat aan: neem bijvoorbeeld Amazon Prime. Hier vind je alle Harry Potter-films, alle seizoenen van Parks & Recreation en films als Booksmart, Interstellar en Green Book. Natuurlijk hebben we een mooie CJP Cashback-deal voor je.

6. Uber Eats

Honger, honger, honger, maar ook: quarantaine, quarantaine, quarantaine. Als je écht de deur niet uit wilt of kunt, dan kun je rekenen op Uber Eats. Net als Thuisbezorgd wordt je eten voor de deur gezet en profiteer je met CJP Cashback van een mooie deal.

Picl

Soms heb je de ambitie om een film te kijken, maar ben je na twee uur nog aan het scrollen door Netflix. Nee, neem dan Picl: elke week één film met CJP-korting. Geen gezeik, gewoon lekker kijken. Met deze week Jumbo, waarin Jeanne verliefd wordt op een kermisattractie.

Painting Expert

De naam zegt het al: jij kunt een meesterschilder worden deze quarantaine. Met Painting Expert is het eenvoudiger dan ooit: de schilderijen bestaan uit genummerde vakjes die je zelf inkleurt. Er is zelfs de optie een eigen foto te gebruiken, zodat je een prachtig portret van je hond of huisgenoot kunt schilderen. 

Check hier al onze kortingen en volg CJP op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van ons aanbod tijdens de coronacrisis.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.