Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze week met CJP Weekly: de Parade, The Lion King en Pathé
05 JUN 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Theater Film Festival

Deze week met CJP Weekly: de Parade, The Lion King en Pathé

Tijdens CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: een avondje Parade in Rotterdam, laatste kans om naar The Lion King te gaan en voordelige filmtickets voor Pathé.

1. Avondje Parade in Rotterdam

We love de Parade. Het heeft alles wat je zoekt in een zomer: avontuurlijk theater, een wilde zweefmolen, zonovergoten terrasjes, live muziek, heel veel gezelligheid en natuurlijk bier. Daarom pakken we CJP x de Parade dit jaar groots aan. Je scoort deze zomer in iedere stad een speciaal voor jou samengesteld Parade-pakket voor maar € 17,50. Wat je allemaal krijgt? Entree tot het terrein, kaartjes voor twee voorstellingen, een gratis drankje en een heuse talkshow. Hier vind je meer informatie.

2. The Lion King

Helaas pindakaas, maar Disney'sThe Lion King gaat stoppen! Op 21 juli is het definitief over met Simba, Nala, Mufas, Timon, Pumbaa en alle andere savannedieren. Heb jij nou stiekem altijd al gedroomd van een reis naar Afrika, maar kleuren de cijfers op je spaarrekening gevaarlijk rood? Vergeet die trip en grijp nu je laatste kans om met korting naar de musical Disney’s The Lion King te gaan. Waan je op de savanne, slinger door de jungle en kijk ademloos hoe de zon aan de hemel verschijnt. De musical is een sensatie met liedjes die zó aanstekelijk zijn dat je gegarandeerd zingend het theater uit komt. Met CJP scoor je 30% korting op tickets. Hier vind je meer informatie.

3. Pathé

Een bomvolle actiefilm met Charlie Hunnam. De 94ste Avengers-film. Een triest kostuumdrama met Keira Knightley. Je ziet het allemaal bij Pathé: je kunt er met je beste vriend(in), date of moeder heen. Zeker nu het filmseizoen met de grote knallers komt: deze week zie je onder andere Aladdin, Rocketman, X-Men: Dark Phoenix en Godzilla: King of the Monsters. Prima week om weer eens naar de film te gaan dus, zeker nu je tijdens CJP Weekly maar € 6,- betaalt voor een ticket. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.