Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
De beste deals van deze week: Over het IJ Festival, Den Haag Outdoor en Once In A Blue Moon
26 JUN 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Festival Muziek Theater

De beste deals van deze week: Over het IJ Festival, Den Haag Outdoor en Once In A Blue Moon

Iedere week zetten we de beste CJP-deals in de spotlights. Met deze week: voor een tientje naar Over het IJ Festival, win tickets voor Den Haag Outdoor en voordelig naar rootsfestival Once In A Blue Moon.

1. Over het IJ Festival

Over het IJ Festival is hét locatietheaterfestival dat Amsterdam-Noord als inspiratiebron en podium gebruikt. Zie avontuurlijk locatietheater van nieuwe en gevestigde makers op de NDSM-werf, aan de oevers van het IJ en dieper in Amsterdam-Noord. Het jongste talent van het festival ontdek je met een festivalbandje. Hiermee heb je tien dagen lang onbeperkt toegang tot het zeecontainerprogramma, het Nieuwe Makers programma en het Over het IJ Festival LAB.  Met CJP scoor je niet alleen korting op een festivalbandje, maar betaal je ook maar € 10,- voor alle voorstellingen. Hier vind je meer informatie.

2. Den Haag Outdoor

Ah, zomer. Het seizoen van uren luieren in de zon, maar ook de tijd van lekkere festivals met heel veel goede muziek. Zoals Den Haag Outdoor: op 17 augustus dans je bij vijf verschillende stages op house, urban, latin, techno, foute hitjes, disco en electro Er is voor iedereen wel wat bij dit festival in het Zuiderpark. Aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen. Met internationale en nationale artiesten zoals Karotte, dj Reza, Partysquad, Ziggy, Benny Rodrigues, Freddy Moreira en onze eigen Jody Bernal kom je niks tekort. Win met CJP nu 3x2 tickets: hier vind je meer informatie.

3. Once In A Blue Moon

Mooi bijvoeglijk naamwoord: doorleefd. Dat je in iemands stem kunt horen dat er al heel wat flessen whiskey en pakjes sigaretten doorheen zijn gegaan. Op Once In A Blue Moon krijg je gegarandeerd heel wat doorleefde stemmen te horen. Dit festival in het Amsterdamse Bos boekt namelijk alleen maar artiesten en bands die americana, country of rootsmuziek maken. Zo zie je op deze tweede editie acts als Eels, The Waterboys, Courtney Barnett en John Moreland. Met CJP krijg je nu € 13,80 korting op een kaartje en betaal je nog maar € 56,20 voor Once In A Blue Moon. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse deals. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.