Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze week met CJP Weekly: Jessie J op City Sounds, The Crave en Strange Sounds From Beyond
01 MEI 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Festival

Deze week met CJP Weekly: Jessie J op City Sounds, The Crave en Strange Sounds From Beyond

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: korting voor de show van Jessie J tijdens City Sounds, voordelige tickets voor The Crave en korting op Strange Sounds From Beyond.

1. City Sounds: Jessie J

Begrijp ons niet verkeerd: we love poppodia. Maar als de zon schijnt en het aangenaam warm is, staan we liever niet in een donkere, zweterige zaal. Daarom schiep God festivals. En nu ook City Sounds: een serie concerten op de NDSM-werf in Amsterdam met internationale topartiesten. De reeks City Sounds-shows wordt afgetrapt door hitkanon Jessie J. Ze veroverde de wereld met knallers als Price Tag, Domino & Bang Bang en heeft een vocaal bereik waar je u tegen zegt. Met CJP Weekly scoor je nu € 7,50 korting op kaarten voor de show van Jessie J tijdens City Sounds. Hier vind je meer informatie.

2. The Crave 2019

Festivals met techno, house & elektronica zijn er in alle soorten en maten, maar er zijn er maar weinig als The Crave. Dit op en top Haagse festival heeft de woelige muziekgeschiedenis van de stad door de aderen stromen. The Crave begon ooit als een illegale rave voor 100 man, maar is uitgegroeid tot een gevarieerd en avontuurlijk festival met dit jaar namen als Helena Hauff, Antal, Midland en Len Faki op de poster. Met CJP Weekly scoor je € 7,50 korting op een ticket. Hier vind je meer informatie.

3. Strange Sounds From Beyond 2019

Wanneer is iets strange en wanneer is het from beyond? Dat ligt allemaal aan je referentiekader: het scheelt nogal wat als je wieg in Dokkum of Lagos staat. Het Amsterdamse Strange Sounds From Beyond heeft de missie iedereen te verrassen. Ze blazen ons in ieder geval ieder jaar weer van de sokken met acts en djs uit alle windstreken. Met dit jaar o.a. rijzend jazzkwintet Mabuta uit Zuid-Afrika, de electro chaabi van het Egyptische Islam Chipsy & EEK en het hypnotiserende Mdou Moctar uit Niger. Met CJP Weekly scoor je nu € 7,90 voor een festivalticket. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.