Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze week met CJP Weekly: Sziget, MAMMA MIA! en Turks Fruit
10 APR 2019 • Door Zoë Heijke • Meer blogs over Muziek Festival Theater Lifestyle

Deze week met CJP Weekly: Sziget, MAMMA MIA! en Turks Fruit

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: € 35,- korting op een compleet festivalpakket voor Sziget, 45% op je ticket voor MAMMA MIA! en het tweede kaartje gratis bij Turks Fruit.

1. Sziget

Het begon als een Hongaars studentenevenement, maar nu staat Sziget bekend als één van de grootste muziekfestivals van Europa. Festivalgangers van over de hele wereld toeren in augustus massaal naar Boedapest om te genieten van muziek, liefde en vrijheid. Zeven dagen zijn gevuld met meer dan 1.000 shows. Dit jaar met onder andere Foo Fighters, Florence + The Machine, Ed Sheeran, The National en Post Malone. Er is ook circus, dans, theater en kunst te zien op het gigantische terrein. En omdat je er toch bent: plak er nog een paar dagen in Boedapest aan vast en was het festivalzweet van je af in een traditioneel badhuis. Met CJP Weekly krijg je € 35,- korting op een compleet festivalpakket voor Sziget. Hier vind je meer informatie.

2. MAMMA MIA!

De absolute keizers en keizerinnen van de popmuziek zijn toch wel de leden van ABBA. De Zweedse groep heeft de wereld een groot plezier gedaan met iconische hits als Dancing Queen, The Winner Takes It All, Mamma Mia! én Waterloo. Alleen nog in mei zie je de spetterende musical MAMMA MIA! in Beatrix Theater Utrecht. Sophie staat op het punt te trouwen en wil weggegeven worden door haar vader. Drie ex-lovers van haar moeder Donna duiken op, maar wie is de vader? Met CJP Weekly krijg je 45% korting op je ticket voor de musical MAMMA MIA!. Hier vind je meer informatie.

3. Turks Fruit

Het boek was een bestseller, de film een blockbuster, de musical een kaskraker en dan is er nu een toneelstuk van het ultieme liefdesverhaal: Turks Fruit. De voorstelling is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jan Wolkers en vertelt over de obsessieve liefde van kunstenaar Erik (Chris Peters) voor Olga (Ali Zijlstra): er wordt gebeukt met tafels, sinaasappelsap en bruiswater spuiten in het rond. Toch is er één groot verschil met de roman van Wolkers. In deze Turks Fruit zijn de rollen redelijk gelijkwaardig: Olga is een vrouw die haar mannetje staat. Met CJP Weekly scoor je nu het tweede kaartje gratis voor Turks Fruit. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.