Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze week met CJP Weekly: Central Park Festival, Ruben Hein, Holland Festival en Dauwpop
24 APR 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Festival Theater

Deze week met CJP Weekly: Central Park Festival, Ruben Hein, Holland Festival en Dauwpop

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlights. Met deze week: ga voor de helft van de prijs naar Ruben Hein, voordelig naar Central Park Festival, korting op Dauwpop en uitdagend theater op Holland Festival.

1. Central Park Festival

Voor sommige festivals moet je tegenwoordig eerst een trip door de jungle, bergen of woestijn maken. Dat is bij het Central Park Festival wel anders: het wordt gewoon lekker aan de rand van Utrecht georganiseerd. Centraal voor iedereen! En dan is de line-up ook nog eens dik in orde met namen als Kaiser Chiefs, Douwe Bob, De Jeugd van Tegenwoordig, Ronnie Flex, Rondé, Idaly en Jeangu Macrooy. Tijdens CJP Weekly scoor je € 12,- korting op een kaartje en betaal je € 29,50 in plaats van € 41,50. Hier vind je meer informatie.

2. Ruben Hein

Muzikanten spelen graag in het theater. Het publiek zit stil, luistert aandachtig, je kunt een speld horen vallen. Een perfecte setting voor mooie liedjes. Bij Ruben Hein krijg je dat, maar nog veel meer. Hein is namelijk ook een goede verteller. In zijn theatershow Boventoon vertelt hij aan een piano over zijn baantje als pianist op een cruiseschip, liefde voor vogels of de Indonesische roots van zijn moeder. Die persoonlijke herinneringen koppelt hij prachtig aan liedjes van zijn nieuwste plaat Groundwork Rising. Tijdens CJP Weekly scoor je 50% korting op tickets voor Ruben Hein in een select aantal theaters. Hier vind je meer informatie.  

3. Holland Festival

‘Wat hebben we het toch goed hè’. Altijd iets wat je moeder verzucht op vakantie, maar wij zeggen het altijd als we weer naar Holland Festival mogen. Dit theaterfestival is een cultureel kroonjuweel met uitdagende dans-, toneel- en theatervoorstellingen. Uit het immense programma haalden wij vast wat CJP-toppers tevoorschijn. Zo hoor en zie je hoe dj/producer Actress met het Nederlands Kamerkoor aan de haal gaat met Stockhausen en onderzoekt Crash Park – La Vie d’une Ile het leven op een onbewoond eiland. Tijdens CJP Weekly krijg je op sommige voorstellingen wel tot € 48,- korting. Hier vind je meer informatie.

4. Dauwpop

Zeg je Hellendoorn, dan zeg je pretpark. Maar wist je dat je ook prima ‘Nothing But Thieves’, ‘Kaiser Chiefs’ of ‘Kraantje Pappie kunt zeggen? Dauwpop wordt immers al 25 jaar georganiseerd in de bossen van Hellendoorn, ver van achtbanen & suikerspinnen. Tijdens deze jubileumeditie heeft de organisatie flink uitgepakt. Neem nou Nothing But Thieves: die speelden Pinkpop en Lowlands al aan gort, dus die weten wel hoe je een festivalvarkentje wast. En met Ronnie Flex, Kraantje Pappie, Leafs en Donnie is de vaderlandse hiphop ook sterk vertegenwoordigd. Zeg je Hellendoorn, dan zeg je Dauwpop! Tijdens CJP Weekly krijg je € 7,50 korting op tickets voor Dauwpop. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.