Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze week met CJP Weekly: Oerol, Klassifest, Tweetakt en Indian Summer Festival
20 MRT 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Festival

Deze week met CJP Weekly: Oerol, Klassifest, Tweetakt en Indian Summer Festival

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlight. Met deze week: een alles-in-één pakket voor Oerol, tweede kaartje gratis voor Klassifest, korting voor Indian Summer Festival en een prachtig pakket voor Tweetakt.

1. DECODED | All you can Oerol

Sinds 1982 staat de maand juni op Terschelling in het teken van Oerol: muziek, theater, beeldende kunst en meer, overal op het eiland. Ruil het koude museum in voor kunst kijken op het strand en vermaak jezelf bij de tofste nationale en internationale artiesten. Wij hebben met DECODED het ultieme all-you-can-Oerol-pakket voor je samengesteld met een kampeerplek bij Camping Terpstra, een fiets, een bootticket, festivalbandje én twee tickets voor voorstellingen die je zelf mag uitkiezen. Hier vind je meer informatie.

2. Klassifest

Klassifest probeert alle drempels van klassieke muziek weg te halen tijdens een avond in Paradiso. In alle zalen spelen ensembles klassieke muziek voor een halfuurtje en je kunt in en uitlopen. Zodat je eindelijk eens kunt proeven van blokfluitsolo’s, vioolserenades en grootse sonates. Met CJP Weekly krijg je nu het tweede kaartje gratis voor Klassifest. Hier vind je meer informatie.

3. DECODED | Het beste van Tweetakt

Tweetakt in Utrecht is een van de leukste theaterfeestjes van het jaar met een enorm aanbod theater, muziek, dans en kunst. Maar waar moet je heen? Met DECODED stelden wij een pakket samen met het beste van Tweetakt. Zie twee voorstellingen -  Grrrrroenten II en Truth or Dare, Britney or Goofy… - en dans daarna de keien uit het Neude bij de Syrische-Nederlandse band DYAR. Voor zo’n overheerlijk Tweetakt-pakket betaal je tijdens CJP Weekly maar € 17,50. Hier vind je meer informatie.

4. Indian Summer Festival

Hyper hyper! Twee keer ging een ramvolle AFAS Live al plat voor een geblondeerde Duitser op leeftijd met knotsgekke happy hardcore en foute eurodance. We hebben het natuurlijk over Scooter, die vanaf de jaren negentig geen rave meer hebben overgeslagen. De Duitsers komen dit jaar Indian Summer kapotspelen. Als je daar nu niet van houdt, dan ben je alsnog op het juiste adres bij Indian Summer: het is misschien wel het meest diverse festival van Nederland met acts als Kraantje Pappie, Nick & Simon, Alvaro Soler, Famke Louise en Tony Junior. Met CJP Weekly scoor je fikse korting op zaterdag- én weekendkaarten. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.