Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze week met CJP Weekly: Movies that Matter, De Partizanen en de Matthäus-Passion
06 MRT 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Film Theater

Deze week met CJP Weekly: Movies that Matter, De Partizanen en de Matthäus-Passion

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlight. Met deze week: onze eigen DECODED-avond op Movies that Matter, lachen om het leven bij De Partizanen en met DECODED naar een mini-Matthäus Passion.

1. DECODED | LBGT Matters met The Miseducation of Cameron Post

Ben je klaar voor een sprankelende avond vol met film, theater, muziek, en uiteraard bier en vega bitterballen als toetje? Kom dan naar DECODED | LGBT+ Matters! Op het Haagse filmfestival Movies that Matter vertonen we tijdens DECODED | LGBT+ de film The Miseducation of Cameron Post. Wanneer Cameron (Chloë Grace Moretz) tijdens een schoolfeest betrapt wordt als ze zoent met een meisje, sturen haar pleegouders haar naar een instituut om haar van haar homoseksuele gevoelens af te helpen. Met CJP Weekly scoor je een ticket voor maar € 9,50! Hier vind je meer informatie.

2. De Partizanen – Het leven an sich

Nogal een ambitieuze titel voor een voorstelling misschien, Het leven an sich. ‘Het leven’ is namelijk best wel een gigantisch groot thema. Toch is dat hele leven bij Thomas Gast en Merijn Scholten in goede handen. De Partizanen zijn immers keizers in het land der typetjes. Ze spelen net zo makkelijk een bakker in een tutu als een seksist met een minderwaardigheidscomplex. Zo laten ze je het leven zien door de ogen van verschillende figuren terwijl jij huilend van het lachen in je stoel ligt. Met CJP Weekly krijg je nu het tweede kaartje gratis voor het Het leven an sich in verschillende theaters in Nederland. Hier vind je meer informatie.

3. DECODED | De mini-Matthäus Passion

Twee jaar geleden luisterde een uitverkochte zaal ademloos naar de Matthäus Passion: Bach, het lijdensverhaal, zang, solisten en DJ St. Paul ontmoetten elkaar in een (hoe dúrven we!) ingekorte Matthäus. Zo'n succes is voor herhaling vatbaar, dus daarom kun je nog een keer de hoogtepunten van de Matthäus Passion beleven. Met CJP Weekly scoor je een kaartje voor maar € 17,64 en krijg je er een inleiding en drankje bij. Hier vind je meer informatie.

® Juri Hiensch

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.