Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
De MBO-card prijswinnaars (deel 1)
04 FEB 2019 • Door Redactie • Beeld: Bizzey • Meer blogs over Shoppen Lifestyle

De MBO-card prijswinnaars (deel 1)

Heb jij je MBO-card geactiveerd? Dan profiteer je al een tijdje van vette kortingen op een avondje bioscoop of een nieuwe outfit, maar maakte je ook kans op prijzen. Dit zijn de winnaars van de VIP-tickets voor MAMMA MIA!, vrijkaarten voor de show van Bizzey en tickets voor de ISH-voorstelling Modern Samurai.

Met de MBO-card krijg je korting op alles wat het leven leuk maakt. Je krijgt € 10,- korting op weekendtickets voor WOO HAH!, betaalt een stuk minder voor een bioscoopkaartje bij onder andere Pathé, Vue en Kinepolis en krijgt 30% korting op je ticket voor Disney's The Lion King.

En de winnaars zijn...

Iedereen die zijn of haar MBO-card heeft geactiveerd, maakte ook kans op 3x2 VIP-tickets voor MAMMA MIA!, 3x2 vrijkaarten voor de show van Bizzey in AFAS Live op 16 februari en 4x2 tickets voor de ISH-voorstelling Modern Samurai. Hieronder vind je de gelukkige winnaars! Staat je naam ertussen? Dan krijg je zo snel mogelijk een berichtje van de desbetreffende organisatie. Dus houd je mailbox goed in de gaten.

MAMMA MIA!

1. Lynn S.
2. Esmee B.
3. Stan V.

Niet gewonnen? Met je MBO-card krijg je 30% last-minute korting voor de voorstelling.

Modern Samuari - ISH

1. Emma de B.
2. Glenn H.
3. Lieke V.

Niet gewonnen? Met je MBO-card krijg je tot 50% korting op de voorstelling.

Bizzey in AFAS Live

1. Lucas V.
2. Mandy S.
3. Justin M.

Niet gewonnen? Je krijgt met je MBO-card op heel veel concerten een dikke vette korting.

Staat jou naam er niet tussen? Wees gerust. In het voorjaar maken we de prijswinnaars bekend van de JBL Charge 3 Speaker, het Mediamarkt-tegoed, Paintball/Airsoft bij Eventsbakery, de Sport Gear van Aktiesport, Sneakers/Rugtas van Perry en de outfit van ASOS. 

Ben je ergens tussen de 18 en de 30 en heb je nog geen pas? Je scoort er eentje voor € 17,50 per jaar!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.