Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Deze week met CJP Weekly: NN North Sea Jazz, We Are Electric, Object & Boyce Avenue
30 JAN 2019 • Door Rick van Veluw • Meer blogs over Muziek Festival Expo

Deze week met CJP Weekly: NN North Sea Jazz, We Are Electric, Object & Boyce Avenue

Met CJP Weekly zetten we iedere week topdeals in de spotlight. Met deze week: dikke korting op festivals als We Are Electric en NN North Sea Jazz, tweede kaartje gratis bij Object Rotterdam en een exclusieve presale voor Boyce Avenue in de Melkweg.

1. NN North Sea Jazz (€ 20,- korting)

Oké: doe je ogen dicht en denk aan mensen die jazz luisteren. Wat zie je? Het cliché van een rokende man op leeftijd, in een gemakkelijke leunstoel met een glas whisky binnen handbereik? Vergeet dat: jazz is meer 2019 dan ooit. Reken maar van yes dat je dat gaat horen op NN North Sea Jazz. Dit jazzfestival heeft de beste mix van jong en oud, talent en gevestigd. Deze editie zie je o.a. Chance the Rapper, Janelle Monae, Rag 'n Bone Man en Lauryn Hill. Met CJP Weekly krijg je maar liefst € 20,- korting op een passe-partout. Hier vind je meer informatie.

2. We Are Electric (€ 5,- korting)

Heb jij zo’n lastige vriendengroep die het maar niet eens wordt over welk zomerfestival gaat worden? De één wil techno, de ander house en dan heb je ook nog iemand die alleen maar wil dansen op electropophitjes. Wij weten het antwoord op dit lastige vraagstuk: We Are Electric! Dit gezellige festival in de Brabantse bossen bij Liempde heeft alles wat je elektronische hartje lief is. Deze editie zie je o.a. Disclosure, Nina Kraviz en Charlotte de Witte, maar ook Oscar and the Wolf, Ronnie Flex en The Blaze. Met CJP krijg je € 5,- korting op een passe-partout. Hier vind je meer informatie.

3. Object Rotterdam (tweede kaartje gratis)

Als je je soms afvraagt wat design nu eigenlijk is: dat kan echt van alles zijn. Van een serie aan elkaar gebonden bureaustoelen tot objecten van oude fietsbanden. En van schoenen van stro tot een gordijn van veren. Het is niet alleen belangrijk dat het er eigenzinnig of mooi uitziet, maar ook of het duurzaam en inventief is. Snap je? Je moet het in ieder geval zien bij Object Rotterdam: een designbeurs waar verschillende ontwerpers hun meest bijzondere creaties tonen. Met CJP Weekly krijg je het tweede kaartje gratis. Hier vind je meer informatie.

4. Boyce Avenue in de Melkweg (exclusieve presale)

Je hoeft heus geen geniale nummers te schrijven om het te maken als popster. Je kunt ook gewoon een gouden keeltje hebben, handig gebruikmaken van YouTube en hier en daar een beetje jatten. We willen Boyce Avenue natuurlijk geen dieven noemen, maar toch: het Amerikaanse trio werd wereldberoemd met vijf coverplaten waarop ze nummers van o.a. Ed Sheeran, Snow Patrol en Sia coverden. Op vrijdag 10 mei spelen ze in de Melkweg en met CJP Weekly koop je in een exclusieve presale als eerste kaartjes. Hier vind je meer informatie.

Misgegrepen? Geen stress! Iedere woensdag vind je op CJP.nl kersverse Weekly’s. Houd Facebook en Instagram in de gaten voor de aankondigingen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.