Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Nieuw: C. Magazine 11
31 AUG 2018 • Door Redactie CJP • Beeld: Titia Hahne • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Lezen Shoppen Lifestyle

Nieuw: C. Magazine 11

Het is weer (bijna) voorbij, die mooie zomer. Wat ga je nu doen? Het nieuwe C. Magazine lezen natuurlijk! Met in deze editie acteur Jonas Smulders als coverboy, interviews met Eva Crutzen en Thijs Boontjes en een bucketload aan cultuurtips voor de herfst en winter.

Kijk die Jonas Smulders eens shinen op de cover. Hij heeft alle reden om blij te zijn: Jonas speelt de hoofdrol in NFF-openingsfilm Niemand in de Stad en regisseerde met Tex zijn allereerste film. In C. Magazine praat hij over hoe serieus hij het acteursvak neemt, of hij ooit de sprong maakt naar de Verenigde Staten en waarom je ‘m niet snel zal zien in een romantische komedie. ‘Het doet alleen maar af aan wat ik als acteur wil laten zien.’

Eva’s eitje en heftige concerten

Natuurlijk gaan we ook weer op zoek naar tips van bekende cultuurtijgers. Zo tipt cabaretier Eva Crutzen ons het Oude Luxor terwijl ze een eitje bakt en betuigt muzikant Thijs Boontjes de liefde aan Courtney Barnett. Nieuw in ons prachtige magazine: de rubriek Voor & Na. Wat doet een concert met je? Onze Zoë fotografeert concertgangers voor- en na een show en laat ze hun verhaal doen.

Eva Crutzen en Thijs Boontjes © Curly & Straight
Voor & na Jason Isbell in TivoliVredenburg © Zoë Heijke

Concerthaat en comedy als mannenwereld

Zoals je weet worden we hier bij CJP heel warm van jong talent. In dit magazine stellen we graag Anne & Lisa, Roufaida Aboutaleb en Gino Taytelbaum aan je voor. Verder vertelt Gladiool-hoofdredacteur Carmen Felix ons waarom ze nóóit maar dan ook nóóit meer naar een concert wil en vraagt comedian Martine Bakker zich af of de comedywereld het domein van louter mannen is. Het Antwoord Zal Je Verbazen.

Anne & Lisa en Roufaida Aboutaleb © Marc Deurloo

Jij als doorgewinterde CJP’er hebt dit schitterende magazine natuurlijk al in de bus gekregen. Wel een CJP-pas, maar geen C. Magazine gekregen? Pas dan de instellingen aan in je CJP-account en krijg de volgende editie wél in de bus. Lees je het magazine liever digitaal? Dat kan hier!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.