Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
De trouwe vriend van Sam
01 AUG 2018 • Door CJP • Beeld: Lord of the Rings • Meer blogs over Lifestyle

De trouwe vriend van Sam

Jij kan wel een goed gesprek voeren met Sam uit Lord of the Rings. Je bent een groepsdier en een trouwe vriend, maar staat wel stevig in je schoenen en komt voor jezelf op! Goed nieuws voor jou, want je kan Sam weer op het bioscoopscherm bewonderen binnenkort. 

Bij Vue kun je terecht voor de beste blockbusters van het moment, maar dat is niet het enige dat dit filmtheater tot een fijne plek maakt. Ze hebben er ook speciale avonden, zoals de Ladies Only, Men Only of live opera- of balletvertoningen vanuit het Royal Opera House London. En nu ook: de Lord of the Rings films die na jaren weer in de bioscoop te zien zijn! Vue bioscopen vind je onder andere in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Den Bosch en Hilversum. 

Klinkt dat goed? Als CJP'er krijg je op alle films tot € 2,- korting. De korting is geldig van maandag tot en met donderdag op het avondtarief! Je volgende filmavondje alvast plannen? Klik dan hier!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.