Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar deze series en films op Netflix kijken wij uit
28 JUN 2018 • Door Zoë Heijke • Beeld: Breakfast at Tiffany's • Meer blogs over Film Lifestyle

Naar deze series en films op Netflix kijken wij uit

Van het nieuwe seizoen van Orange is The New Black tot de heerlijke klassieker Breakfast at Tiffany's. Op deze Netflix-series en films wachten wij met smart.

Als je je hangmat, het park of je strandlaken wilt inruilen voor Netflix, is dit hét moment. Netflix zet er in juli namelijk weer een aantal nieuwe series en films op. Maar liefst 41 om precies te zijn! Om keuzestress te voorkomen tippen wij onze favorieten.

Romeo & Juliet (2013)

Ja, dit is niet dé Romeo & Juliet met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol. En ja, dit verhaal is al een ontelbaar keer verteld. Maar het is dan ook een klassieker van jewelste. Waar Romeo & Juliet over gaat? Even serieus, wat is de kleur van gras? Vooruit, we geven toch even een kort overzicht van het plot. Romeo Montague en Juliet Capult worden verliefd, maar hun families kunnen elkaar niet luchten of zien, en dat resulteert meestal in vechtpartijen. Met o.a. Hailee Steinfeld, Douglas Booth, Ed Westwick en Damian Lewis.

Orange is The New Black, seizoen 6

De perikelen in de vrouwengevangenis in Litchfielt zetten voort. Logisch ook, want Orange is The New Black blijft iedere aflevering een heerlijke mix van humor, menselijkheid, sadisme en tragiek houden. Waar het spiksplinternieuwe seizoen over gaat, blijft nog een verrassing. Wel is zeker dat Piper, Alex, Crazy Eyes, Taystee en Red gewoon weer op je beeldscherm te zien zullen zijn. Daarbij gaf het geniale brein achter Orange is The New Black, Jenji Kohan, in een interview met de The New York Times een subtiele hint over ‘een sprong in de tijd’. Mmm... van de teaser worden we in ieder geval niet wijzer.

Breakfast at Tiffany’s (1961)

Van Audrey Hepburn houden is niet moeilijk. Het icoon uit de jaren 60 is mooi en lief in iedere film. Zo ook in Breakfast at Tiffany’s, waar ze een van haar beroemdste rollen speelt: de oh zo charmante Holly die een voorliefde heeft voor miljonairs, diamanten en feestjes. Audrey greep met deze rol de kans om met haar brave imago af te rekenen. Dat deed ze met succes! Ze kreeg een Oscar voor haar rol als manipulatieve, rokende en drinkende chick. Kijken dus.

Suits, seizoen 6

Actrice Megan Markle a.k.a. de kersverse hertogin van Sussex is gestopt met acteren, maar we kunnen haar nog wel even zien schitteren in seizoen 6 van Suits. Een seizoen dat zich deels in de gevangenis afspeelt. Spannend! Het is het voorlaatste seizoen waar we de hertogin zullen zien rondlopen op het advocatenkantoor in New York. Ook voor Mike (Patrick J. Adams) houdt het na seizoen 7 op. Dus laten we er nu nog even lekker van genieten.

Misfits

Misfits in één zin? Een serie over vijf jonge twintigers die een werkstraf opgelegd krijgen en tijdens hun straf worden geraakt door de bliksem, waardoor ze superkrachten krijgen. Say what!?  De ultiem Britse serie weet op een verslavende wijze comedy, actie en drama te combineren. Oh en, voor de Game of Thrones-fans onder ons: de sadistische Ramsey speelt een van de vijf misfits.

Hup, tijd om Netflix aan te slingeren dus! Of ga gewoon lekker naar de bioscoop met dikke vette CJP-korting door het hele land.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.